Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση με τις θέσεις παρκινγκ των ΑΜΕΑ στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου.

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση με τις θέσεις παρκινγκ των ΑΜΕΑ στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου.

φωτο:mesaralive.gr

Μετά από καταγγελίες που καταφτάνουν καθημερινά από αναγνώστες μας, και θέλοντας να δούμε με τα μάτια μας την όλη κατάσταση, περάσαμε χθες το μεσημέρι μια βόλτα από τον παραλιακό δρόμο του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, διαπιστώνοντας πως στις δυο θέσεις παρκινγκ για ΑΜΕΑ, είχαν παρκάρει αυτοκίνητα χωρίς το αυτοκόλλητο σηματάκι.

Μετά από λίγο ένα αυτοκίνητο με αυτοκόλλητο σηματάκι προσπαθούσε να βρει μέρος για να παρκάρει, αφού ο χώρος στάθμευσης που δικαιούται ήταν πιασμένος.

Ο οδηγός του οχήματος πάρκαρε τελικά 300 μέτρα μακριά από εκεί που έπρεπε να παρκάρει, και με το καροτσάκι του να γυρίσει πίσω στο κιόσκι των ΑΜΕΑ για να κάνει το μπάνιο του.

Και ευτυχώς σήμερα το κιόσκι των ΑΜΕΑ δεν ήταν κατειλημμένο, γιατί το έχουμε δει και αυτό ιδιαίτερα απογευματινές ώρες.

Ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση έχει η αστυνομία και το λιμενικό, που περνούν κάθε μέρα από τα συγκεκριμένα σημεία αλλά μια κλήση δεν έχουν κόψει.

Ευθύνη επίσης έχουμε όλοι εμείς που βλέπουμε κάποιον να παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ, αλλά αδιαφορούμε και συνεχίζουμε να πίνουμε το καφεδάκι μας χωρίς να μας ενδιαφέρει.

Ας μην αναρωτιόμαστε μετά γιατί οι τουρίστες πάνε μόνο στην Αγία Γαλήνη... στα Μάταλα και στο Καλαμάκι,ενώ στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου έρχονται μόνο ντόπιοι!

 

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα