Δεν τα κατάφερε ο 36χρονος Γιώργος που «έφυγε» μετά από τροχαίο...

mesaralive.gr  16 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δεν τα κατάφερε ο 36χρονος Γιώργος που «έφυγε» μετά από τροχαίο...

Θρήνος για την οικογένεια και τους φίλους του 36χρονου μοτοσικλετιστή Γιώργου Ξυδάκη, που τραυματίστηκε βαρύτατα στο τροχαίο στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου του αεροδρομίου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο.

Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο και στη συνέχεια εισήχθη στην ΜΕΘ, ωστόσο αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η κηδεία του άτυχου  Γιώργου θα γίνει σημερα στη 1.00 το μεσημέρι, στη γενέτειρά του, το Ρουκάνι Μονοφατσίου.

Το χρονικό

Συμφωνα με το neakriti.gr το τροχαίο έλαβε χώρα στις 12:30 το μεσημέρι σε στροφή στην έξοδο του αεροδρομίου για εθνική οδό και με κατεύθυνση τον Άγιο Νικόλαο, με την εμπλοκή μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού. Πιθανότατα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , με αποτέλεσμα αυτή να βγει εκτός πορείας και να πέσει σε βραχώδες σημείο.

Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα ο δικυκλιστής με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Στο σημείο άμεσα η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι φίλοι του που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι σε κλάσματα δευτερολέπτου ο δικός τους άνθρωπος μπήκε σε τέτοια περιπέτεια.

Οι διασώστες με το που έφθασαν στο σημείο, διασωλήνωσαν τον 36χρονο πολυτραυματία, μεταφέροντας τον τάχιστα στη συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, υποβλήθηκε αμέσως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του, από την  κλινική του εικόνα, να χαρακτηρίζεται σοβαρή εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη αλλά και ορθοπεδικών προβλημάτων στα πόδια του.

O 36χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως πολύ κρίσιμη.

 

mesaralive.gr  16 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα