Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΤ και ηττήθηκε 1-0 από τον πρωτοπόρο Γιούχτα

  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΤ και ηττήθηκε 1-0 από τον πρωτοπόρο Γιούχτα

H ομάδα του Γιούχτα επικράτησε με 1-0 του ΑΟΤυμπακίου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία που παραχώρησε ο ΠΑΝΟΜ στον ΠΑΟΚρουσώνα αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά στους 13 βαθμούς και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σκορ για τον Γιούχτα άνοιξε ο Καστελιαννάκης στο 30’ μετά από σέντρα του Μαρκάκη ενώ είχε και δοκάρι με τον Νοκάι στο 70 μετά από σουτ εξω από την μεγάλη περιοχή.
Για τους φιλοξενούμενους που παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες οι Τριάντης και Αναγνωστάκης ενώ διαμαρτύρονται για την μη υπόδειξη πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Παπαδάκη .

Γιούχτας: Δημάρακης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μαυρομάτης, Καστελιαννάκης,Μαρκάκης, Ανωγεινάκης, Καστελιαννάκης(85 Τζουβάρας), Νοκάι(75 Μανουσάκης), Ζανέλαρι(90 Σφυρογιαννάκης)
ΑΟΤυμπακίου: Σπανός, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γ, Μπριλάκης, Φλορένς, Τριάντης, Κουτεντάκης (65 Μαρακομιχέλακης), Παπαδάκης (70 Σκουτέλης), Κορεόνε (73 Πολυχρονάκης) Αναγνωστάκης (82 Χριστοδουλάκης Γ)

 

prismasport.gr

 

  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα