Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΤ που ηττήθηκε από τη Μινωική εκτός έδρας

  05 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΤ που ηττήθηκε από τη Μινωική εκτός έδρας

Με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη να σημειώνει το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η Μινωική επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τυμπακίου και «έπιασε» κορυφή, φτάνοντας τους 20 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΝΟΜ που επίσης βρίσκεται στη πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Μινωική και ΑΟΤ είχαν αμφότεροι ευκαιρίες για να προηγηθούν, με την Μινωική να είναι αισθητά καλύτερη στο πρώτο μέρος, ενώ στην αρχή της επανάληψης ο Παπουτσιδάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σπανού.

Στο 81’ ο Ρουμελιώτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες σημαντικές για τον ΑΟΤ με κυριότερη αυτή του Τριάντη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πραγματοποίησε αδύναμο σουτ, με τον Ψαρουλάκη να μπλοκάρει εύκολα.

Μινωική: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Καραντινάκης, Γεωργαντζιάς, Αποστολάκης, Καστελλιανάκης(72′ Νικηταράς), Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης, Λέσι(90′ Ψαρράς), Χριστοδούλου(90′ Χριστοδούλου), Δρακούλης(86′ Βαμβουνάκης)

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης, Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαραγκάκης(71′ Μαρακομιχελάκης), Πολυχρονάκης, Παπαδάκης, Κορεόνε(85′ Χριστοδουλάκης Ι.), Κουρουθιανάκης, Κουτεντάκης(60′ Τριάντης)

 

grandsport.gr

 

  05 November, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ