Δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Δεικτάκης...

Έπαθε ανακοπή στο γήπεδο
Δεν τα κατάφερε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ο οποίος εισήλθε στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ανακοπή καρδιάς.
Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ στις 7:30 το πρωί της Κυριακής (1/1) μετά από μάχη που έδωσε για την ζωή. Είχε εισέλθει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο πριν τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, το Γεντί Κουλέ «πάγωσε» καθώς ο πρώην ηρακλειώτης βουλευτής, Γιώργος Δεικτάκης, που είχε πάει στο γήπεδο και ήταν στη Θύρα 9 στα επίσημα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων.
Διασώστες έτρεξαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ εκτός γηπέδου για να πάει στο νοσοκομείο, μέσα σε χειροκροτήματα από την κερκίδα.
Από την πρώτη στιγμή «έπεσαν» πάνω του διασώστες και γιατροί, του έγινε ΚΑΡΠΑ, ενώ για αρκετή ώρα σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Τασόπουλο, οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε ιστορικό με την καρδιά του, ενώ πριν από έναν μήνα μάλιστα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Δείτε επίσης
- Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
- Πυρκαγιά στην περιοχή της Καρκαδιώτισσας
- Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 φωτιές στην Ελλάδα - Δεκάδες τα αυτόφωρα
- Ερντογάν: «Άτοπη και δίχως νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα βήματα που κάνουμε στην άμυνα»
- Πισίνες σε τουριστικά καταλύματα: Τι απαιτείται για τη λειτουργία τους, έλεγχοι και πρόστιμα