Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ζαχαρίας...

  19 March, 2021 ΑΡΘΡΑ
Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ζαχαρίας...

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 2χρονου, που κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή ύστερα από τρεις ώρες χωρίς σφυγμό, αλλά τελικά δεν άντεξε και κατέληξε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο μικρός Ζαχαρίας, το 2χρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε βαρέλι στο Ηράκλειο, ήταν κλινικά νεκρό, μέχρι που έγινε το «θαύμα» κι επανήλθε ύστερα από ώρες ανάνηψης.

Διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ, διασωληνώθηκε, ωστόσο, ο οργανισμός του δεν ανταπεξήλθε πλήρως και στη μία περίπου τα ξημερώματα ο μικρός έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλη την Ελλάδα που παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της υγείας του.

Βαφτίζουν την αδερφή του και κηδεύουν τον 2χρονο 

Τραγικές εικόνες στην Λιγόρτυνο, το χωριό της Κρήτης λίγο έξω από το Ηράκλειο που έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του 3χρονου Ζαχαρία. Στο ΠΑΓΝΗ όπου ενημερώθηκαν για τον θάνατο του μικρού παιδιού, είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν στο πλευρό των γονιών για να τους συμπαρασταθούν μπροστά στην δοκιμασία που περνούν.

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το παιδί της, η οικογένεια αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες θέλοντας να τηρήσει την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει από την ζωή κάποιο άλλο. Έτσι, γίνονται ήδη γίνονται οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος καθώς η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία ετοιμάζεται να βαφτίσει ένα μικρό παιδί και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει ένα άλλο.

ζΗ θεία του άτυχου 2χρνου που έπεσε μέσα στο βαρέλι με τον ασβεστόνερο και έχασε τη ζωή του, περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το πώς διαδραματίστηκε το περιστατικό.

 

  19 March, 2021 ΑΡΘΡΑ