Δήμος Φαιστού: Σήμερα η τελετή για τον απολογισμό της τελευταίας διετίας

Στον απολογισμό του έργου της διετίας 2019 – 2021 προχωρά ο Δήμος Φαιστού. Ο απολογισμός θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή.
Η τελετή παρουσίασης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Η παρουσίαση του Απολογισμού Έργου περιλαμβάνει το σύνολο των έργων που έχουν υλοποιηθεί ήδη, υλοποιούνται ή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε όλους τους τομείς ενεργοποίησης της Δημοτικής Αρχής. Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες αναμένεται να παρουσιάσουν αναλυτικά τα εγκεκριμένα προγράμματα του Δήμου, τις δράσεις που έχουν ολοκληρωθεί και προχωρούν, όλες τις εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων, καθώς και το όραμα του Δήμου Φαιστού για το μέλλον.
«Θεωρούμε υποχρέωση μας απέναντι στους δημότες μας, αλλά και σε όλους τους πολίτες να παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα όσα έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια, παράλληλα με το πρόγραμμα και τους στόχους μας για την επόμενη περίοδο» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Πρόκειται, εκτιμούμε, για μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, που υλοποιείται από δεκάδες συνεργάτες και που για πρώτη φορά παρουσιάζεται οργανωμένη και συγκεντρωμένη σε μία παρουσίαση. Σκοπός μας είναι να γνωρίζουν όλοι τι υλοποιείται στο Δήμο Φαιστού, τι σχεδιάζεται και τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον».
Δείτε επίσης
- Χρηματοδότηση 558.000 ευρώ για την δημιουργία φωτοβολταϊκών σταθμών σε Γέργερη και Λαράνι
- Οι αριστούχοι του ΓΕΛ Τυμπακίου συστήνονται στο Μesaralive
- Ξεκινά σήμερα το 3ο θερινό σχολείο για την αειφορία
- Ανοιγει περι τα τέλη Αυγούστου ο δρόμος της Μεσαράς
- Καλοκαίρι στο Νότο: οι VIRAL γιαγιάδες ξαναχτυπούν!
Σχετικά άρθρα
- Mεσαρα: Χρηματοδότηση σημαντικών έργων απο το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”
- Δακοκτονία: Αύριο, 28/6 δολωματικοί ψεκασμοί σε χωριά τoυ Δ. Φαιστού
- Στα υψη και σήμερα ο υδράργυρος Ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Φαιστού
- Δήμος Φαιστού: Απολυμάνσεις κάδων για τη θερινή περίοδο
- Eνημερωτική δράση για την αντιπυρική περίοδο απο τον Δήμο Φαιστού