Δήμος Φαιστού: Ενίσχυσης συνέχεια για τους διεκδικητές με ορίζοντα Οκτωβρίου

  13 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Ενίσχυσης συνέχεια για τους διεκδικητές με ορίζοντα Οκτωβρίου

Nέες δυναμικές υποψηφιότητες στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

Επτά νέες δυναμικές υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν ότι θα συμμετέχουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με το Ψηφοδέλτιο της μεγάλης Παράταξης "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού, Γιάννη Μαθιουδάκη.

Τα 7 νέα ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν είναι οι: 

-Ανδρέας Πολιουδάκης: Πρώην Αντιδήμαρχος, αποχώρησε από την Παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη και πλέον συμπορεύεται με την Παράταξη "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου" του Γιάννη Μαθιουδάκη.

-Κυριακή Τσακιράκη: Μητέρα δύο παιδιών με μεγάλη, αξιέπαινη και αναγνωρισμένη, φιλοζωική δράση, έτοιμη να προσφέρει σε αυτόν τον τομέα. 

-Νίκος Ρινακάκης: Αγρότης-Μελισσοκόμος, που τον χαρακτηρίζει η μεγάλη αγάπη του για τον τόπο και η διάθεση προσφοράς στα κοινά. 

-Φλωρεντίνα Παπαδογιαννάκη: Μητέρα δύο παιδιών, με ενδιαφέρον για τα δημοτικά πράγματα και αίσθηση ευθύνης για το "τι δήμο θα παραδώσουμε στις νεότερες γενιές".  

-Νικολέτα Μανιακουδάκη: Ιδιωτική Υπάλληλος, μητέρα ενός παιδιού, με μεγάλη διάθεση να συνεισφέρει για την αλλαγή σελίδας στον δήμο Φαιστού, για την κοινή πρόοδο και προκοπή. 

-Κατερίνα Λιμοτυράκη: Γεωπόνος-Γεωργικός Σύμβουλος, με γνώσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για τα όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν στον Δήμο Φαιστού στον καίριο για την περιοχή Αγροτικό Τομέα. 

-Βαγγέλης Κατσιρντάκης: Λογιστής, πατέρας δύο παιδιών που θέλει να συμβάλλει στην αναγέννηση του Δήμου Φαιστού, "ως χρέος" απέναντι στη νέα γενιά, στην οποία οφείλουμε να παραδώσουμε έναν δήμο καλύτερο με υποδομές και πολύπλευρη ανάπτυξη. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Καλωσορίζω στην Παράταξη μας, τα 7 νέα πρόσωπα που αποφάσισαν να συμμετέχουν στον πολύ μεγάλο πλέον αριθμό συνδημοτών και συνδημοτισσών μας που συγκροτούν την "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", σε μια πρωτοποριακή για την περιοχή μας και τον δήμο μας συνένωση δυνάμεων για το κοινό καλό, την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας! Για μια ακόμα φορά τονίζω πως από αυτή την μεγάλη, κοινή προσπάθεια, δεν πρέπει να λείπει κανείς και καμμιά! Το προσκλητήριο για συμμετοχή σε αυτήν την Συμμαχία Προόδου, απευθύνεται σε όλους και όλες που θέλουν να δουν τον Δήμο Φαιστού να προχωρά μπροστά, με τη δική μας συμβολή, και να προοδεύει όπως του αξίζει!".

Τολμάμε Μαζι: Βροχή οι ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων


Άλλη μία δυναμική υποψηφιότητα έρχεται από τις Καμάρες! Είναι η κυρία Χρυσούλα Σημαιάκη, η οποία Τολμάει Μαζί μας, για ένα καλύτερο τόπο για ένα καλύτερο αύριο! Η κυρία Σημαιάκη Χρυσούλα είναι παντρεμένη με τον κύριο Χατζάκη Κωνσταντίνο, ο όποιος ασχολείται με τα αγροτικά και τη μελισσοκομία. Μένουν μόνιμα στις Καμάρες και έχουν μαζί τρία παιδιά. Η κυρία Σημαίακη, είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, ενημερωμένη και με διαμορφωμένη άποψη για τα Κοινά και την αυτοδιοίκηση. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο Τυμπάκι και έρχεται καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο.
Μέλημά της είναι να δημιουργήσει δράσεις για τους νέους ανθρώπους καθώς όπως η ίδια λέει, "Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στο χωριό οι οποίοι δημιουργούν οικογένειες και έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μείνουν στο χωριό ακόμα περισσότερα άτομα, να δώσουμε νέα ζωή και νέα πνοή στον τόπο μας και σε συνεργασία με τον δήμαρχο μας να κάνουμε έργα και να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές.
Έχω συζητήσει με τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί, και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι συζητήσιμος, ανοιχτός σε προτάσεις και νέες ιδέες. Χαίρομαι επειδή τον βλέπω ότι τον ενδιαφέρει η νεολαία και τι θα κληροδοτήσουμε εμείς στις επόμενες γενιές, γιατί οι πράξεις του σήμερα καθορίζουν το μέλλον των επόμενων γενεών. Έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και θέλω να τον δω ξανά Δήμαρχο γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εμπνέει με το όραμα του και δίνει κίνητρα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του δήμου με τις προτάσεις τους. Είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και ο πλέον άξιος για αυτή τη θέση.
Τολμάω Μαζί με το Γρηγόρη Νικολιδάκη και είναι απόφαση κατόπιν ώριμης σκέψης να συμπορευτώ με την παράταξη του. Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε αυτό τον τόπο καλύτερο και με προοπτική!
 

Κωνσταντίνα Χαραλαμπάκη

Η κυρία Χαραλαμπάκη είναι μαμά ενός κοριτσιού και ασχολείται με τα αγροτικά και την ανάπτυξη της κρητική υπαίθρου που θεωρεί ότι είναι και το μέλλον μας.
Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο νέα άτομα, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση καθώς το μέλλον ανήκει σε αυτούς.
Επέλεξα να συμπορευτώ με τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί, καθώς με εκφράζουν απόλυτα οι πολιτικές του και προσωπικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιτέλους το χωριό μου απέκτησε μία παιδική χαρά και έχω τη δυνατότητα να περνάω ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με το παιδί μου. Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένη που το σχολείο μας έχει ανακαινισθεί πλήρως και έχει γίνει ένας χώρος πολύ φιλόξενος και φιλικός αλλά και ασφαλής καθώς φιλοξενεί πλήθος παιδιών καθημερινά.
Ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με ζήλο και όρεξη για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο!
 

Μανούσος Πουλινάκης

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας «Τολμάμε Μαζί», ο κ. Μανούσος Πουλινάκης.
Ο κ. Πουλινάκης, από τα Σκούρβουλα, διαθέτει εμπειρία και μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση. Είναι ένας άνθρωπος εργατικός, με αφοσίωση και αγάπη για τον τόπο του.
Ο κ. Μανούσος Πουλινάκης, είναι ελαιουργός, διαθέτει οικολογικό εργοστάσιο άλεσης ελιών, στα Σκούρβουλα και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.
Είναι παντρεμένος με την κ. Άννα Κυριακάκη, επίσης από τα Σκούρβουλα η οποία διατηρεί τοπική επιχείρηση, και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι γιος του ιερέα Πατήρ Πουλινάκη Γεωργίου, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια διευθυντής στο Λύκειο Μοιρών.
Με τη θητεία του, ως πρώην Πρόεδρος των Σκουρβούλων, δύο φορές ως Πρόεδρος της ΔΕΠΑΦ(Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης) και πρώην αντιδήμαρχος, έχει αποδείξει την ικανότητά του να οδηγεί προς την ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής μας. Η προοπτική του για έναν ενεργό, βιώσιμο και ευημερούντα πρωτογενή τομέα, που θα στηρίζεται στη γεωργία και την τοπική παραγωγή, αλλά και δράσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση και την προώθηση της τοπικής παράδοσης και γαστρονομίας, είναι ενθαρρυντική και εμπνέει ελπίδα για ένα φωτεινό μέλλον.
Στηρίζω τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», γιατί απέδειξε με την θητεία του ως δήμαρχος ότι έχει τον παλμό της περιοχής μας στην καρδιά του, και η προσφορά του είναι αναντικατάστατη. Σας καλώ να τον στηρίξουμε, να τον εμπιστευτούμε και να τον εκλέξουμε εκ νέου ως Δήμαρχο, ώστε να συνεχίσει να εργάζεται για την ευημερία, την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.
 

Γιώργος Ντισπυράκης

Ο κύριος Ντισπυράκης, είναι παντρεμένος με την κ. Αυγενάκη Γεωργία και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γέννημα - θρέμμα στις Καμάρες και θέλει να δημιουργήσει τις υποδομές εκείνες για να μπορούν και αύριο-μεθαύριο να μείνουν τα παιδιά του στο χωριό και να προοδεύσουν.
"Στηρίζω τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και θα ήθελα να τον δω να είναι ξανά δήμαρχος γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα κοινά, έχει αγκαλιάσει την περιοχή και εργάζεται σκληρά για το καλό του τόπου. Θέλω να δω να υλοποιούνται μέσα στην επόμενη πενταετία τα έργα που έχει υπογράψει και να συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη του τόπου".
"Η αγάπη για τον τόπο μου καθώς και η διάθεσή μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου και να προσπαθήσω να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του χωριού μου και τα καθημερινά προβλήματα των συγχωριανών, με ώθησαν να πάρω την απόφαση να συμπορευτώ στο πλευρό του κυρίου Γρηγόρη Νικολιδάκη επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" για να πετύχουμε μεγαλύτερη λειτουργικότητα στην κοινότητα".
 

Ισμήνη Τσιτεράκη

Η κυρία Τσιτεράκη είναι τελειόφοιτη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Έχει μία κόρη και δραστηριοποιείται στην εστίαση έχοντας δική της επιχείρηση στα Μάταλα.
Είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, ιδιαίτερα δραστήρια στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της για την υλοποίηση πολλών και σημαντικών εκδηλώσεων που αναδεικνύουν και προβάλλουν τον τόπο μας.
Την καλωσορίζουμε στην παράταξη της και της ευχόμαστε
καλή επιτυχία
στον κοινό μας αγώνα!
"Στηρίζω τον επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και στέκομαι στο πλάι του για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα ακόμα παρακάτω, σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας! Έχουν γίνει σημαντικές και αξιοσέβαστες ενέργειες μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, στηρίζω τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και θα ήθελα να τον δω ξανά Δήμαρχο για να βελτιώσουμε την εικόνα της τοπικής μας κοινότητας και να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο λειτουργική. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερα. Θεωρώ ότι, ο δήμαρχός μας έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά πράγματα και θέλω να δω το έργο του να τελειοποιείται και να υλοποιείται την επόμενη πενταετία. Τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε το χωριό μας περισσότερο τουριστικά, αλλά και να το εκσυγχρονίσουμε με περισσότερες υποδομές και έργα.
Ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα συμβάλλω με την εργασία μου για το καλό της περιοχής".
 

Δημήτρης Καμπουράκης

Ο κύριος Καμπουράκης είναι ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος δημιουργικός, πολύ εργατικός με δυναμικό και αποφασιστικό χαρακτήρα.
Ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι παντρεμένος με την κυρία Ελπίδα Νύκταρη, είναι μελισσοκόμος και παραγωγός λαδιού. Δραστηριοποιείται καθημερινά στο Ρουφά, τόπο καταγωγής του πατέρα του, Γιώργου Καμπουράκη και βοηθάει την τοπική κοινότητα.
"Ο δήμαρχος έχει ανταποκριθεί με συνέπεια και ειλικρίνεια όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει την κοινότητά μας. Πρόσφατα επισκεύασε τη γεώτρηση της περιοχής και τώρα το νερό που αντλείται είναι διπλάσιο σε ποσότητα. Επισκεύασε τους αγροτικούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή, τους οποίους χρησιμοποιούμε καθημερινά για να πάμε να φροντίσουμε τα χωράφια και τα κτήματα μας. Επειδή η περιοχή έχει μεγάλη ανάγκη σε νερό, και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ξεκινήσαμε μία δοκιμαστική άντληση γεώτρησης. Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Δήμος μας βοήθησε στην κατασκευή μίας δεξαμενής άρδευσης, γιατί η ποσότητα νερού που είχαμε δεν ήταν επαρκής για να ποτίσουμε τα ελαιόδεντρα μας. Εμπιστεύομαι τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη με κλειστά μάτια γι' αυτό και τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί επιθυμώ να είναι ξανά δήμαρχος και την επόμενη τετραετία.
Έχω δει ότι έχει νοιαστεί για το χωριό μου, έχει κάνει έργα και θα ήθελα να ανταποδώσω την προσφορά του.
Λαμβάνει αποτελεσματικές αποφάσεις για την πρόοδο του τόπου μας, είναι ένας άνθρωπος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, είναι απόλυτα συνεργάσιμος και θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση και ότι θα εργαστεί για την ευημερία όλων μας.
Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να προστατεύσω τα συμφέροντα της κοινότητάς μας, και να διεκδικήσω ένα καλύτερο αύριο".
 

Μαρκάκης Νικόλαος


Είναι χαρά και τιμή για την παράταξη μας , «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» να έχουμε στο ψηφοδέλτιο μας, τον επί τιμή Εισαγγελέα, κ. Μαρκάκη Νίκο. Έναν ιδιαίτερα σημαντικό άνθρωπο, για την περιοχή μας και το μέλλον του δήμου μας.
Ο κ. Μαρκάκης, γέννημα-θρέμμα Τυμπακίου, με σπουδές στη Νομική Αθηνών, και σχεδόν τριάντα εννιά χρόνια εμπειρίας στη δημόσια υπηρεσία, ως Ειρηνοδίκης αρχικά και εν συνεχεία ως Εισαγγελέας, σε όλες τις εισαγγελίες της Κρήτης και της Αθήνας, συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών. Είναι παντρεμένος με την επίσης Τυμπακιανή κ. Αγγελική Νικάκη, εφοριακό στην ΔΟΥ Ηρακλείου, και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Αγαπά το χωριό του και τον τόπο μας, έχει άμεση επαφή με τους κατοίκους, δεν αποκόπηκε ποτέ από τη γενέτειρα του, και επιστρέφει ξανά στον τόπο που γεννήθηκε και τον ανέθρεψε, για να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική παράδοση της περιοχής μας και τον αρχαιολογικό πλούτο που κρύβει.
«Πιστεύω σθεναρά ότι η τουριστική ανάπτυξη είναι κάτι που θα μπορούσε να αναδείξει την περιοχή μας, και ως εκ τούτου θέλω να προωθήσω μια πραγματική αποκατάσταση της παραλίας μας. Τα 15 χιλιόμετρα παραλίας, από την Αγία Γαλήνη έως τον Κομμό, που σε λίγο καιρό θα είναι προσβάσιμα, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την περιοχή μας, αν στοχεύουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα. Ο Δήμος μας έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά θα χρειαστεί τη στήριξη όλου του κόσμου για να καταφέρουμε να αναπτύξουμε το ισχυρό δυναμικό της περιοχής μας και να βοηθήσουμε το δήμο μας να προχωρήσει προς ένα καλύτερο μέλλον.
«Ο Δήμος μας είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Μαζί με τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ», τον οποίο θεωρώ ως τον πλέον κατάλληλο γι’ αυτή τη θέση, μέσα από την εμπειρία μου, έχουμε θέσει ως στόχο να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου μας, εστιάζοντας στην υποδομή και την παροχή βασικών υπηρεσιών. Αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή και την ευημερία της τοπικής κοινότητας, των κατοίκων και των συνεταιρισμών μας».
Συμπορεύομαι με τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη καθώς έχω διαπιστώσει μέσα από την τετραετία που πέρασε, ότι έχει δουλέψει αρκετά σκληρά για το Δήμο Φαιστού, είναι ένας άνθρωπος επικοινωνιακός και συζητήσιμος, προσιτός, φιλικός, με ανοιχτές ιδέες και πάντα την πόρτα του γραφείου του ανοιχτή. Ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η προκοπή του τόπου, χωρίς να λατρεύει την καρέκλα. Γι’ αυτό και τον στηρίζω, γιατί το αξίζει.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που θα δουλέψει σκληρά για το χωριό και τον τόπο μου και θα αναπτύξει το δήμο με βιώσιμο και διαφανές τρόπο. Ζητώ την υποστήριξη σας στις επικείμενες εκλογές για να μου δώσετε το βήμα να προχωρήσω τις σκέψεις μου αυτές και να τις κάνω πράξη.
 

 

  13 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα