Δήμος Φαιστού: Και η “Φαμέλια Αστερουσίων” στην εκδήλωση για το ελαιόλαδο

  28 November, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Και η “Φαμέλια Αστερουσίων” στην εκδήλωση για το ελαιόλαδο

Μια ξεχωριστή συμμετοχή στο πάνελ των ομιλητών θα έχει η εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Φαιστού. Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση με θέμα: «Η αξία της Ελιάς και του Ελαιολάδου: Προκλήσεις & Ευκαιρίες», που διοργανώνει ο Δήμος Φαιστού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελιάς και ελαιολάδου θα συμμετάσχει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων «Η Φαμελιά», ο οποίος θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της, ως το παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο καλλιεργειας των ελαιώνων και λειτουργίας του Συνεταιρισμού.

Με το σκεπτικό ότι η Ημερίδα αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αξία της ελιάς και του ελαιολάδου, οι διοργανωτές επέλεξαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων «Η Φαμελιά», ο οποιος εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή, λαμβάνοντας κάθε χρόνο διακρίσεις και πρωτιές σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά πρωτοπορώντας στον τρόπο καλλιέργειας των ελαιώνων και παραγωγής ελαιολάδου.

Ένα προϊόν, το οποιο δικαίως θεωρείται ένα από τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την περιοχή των Αστερουσίων να ταξιδεύει στις αγορές του πλανήτη. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Μοιρών στις 29 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  28 November, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα