Δήμος Φαιστού: Μια σπουδαία βραδιά αθλητισμού στους Βώρους

  04 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Μια σπουδαία βραδιά αθλητισμού στους Βώρους


Μια σπουδαία βραδιά, αφιερωμένη στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε εχθές, στο γήπεδο Βώρων του Δήμου Φαιστού, όπου και έλαβε χώρα η Τελική Φάση του Παμμεσσαρίτικου Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
Ο Δήμαρχος, ενθουσιασμένος που βρισκόταν ανάμεσα σε τόσα παιδιά, με ενέργεια, ζωντάνια και πάθος για τον αθλητισμό, συνεχάρη τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στην ενασχόληση με τον αθλητισμό. «Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και να έχετε την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” μέσα στην καρδιά και με αυτή να πορεύεστε στη ζωή σας», δήλωσε ο Δήμαρχος, πλημμυρισμένος από αγκαλιές παιδιών.
Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους: κ. Κωνσταντουλάκη Αντώνη, κ. Ζαχαριουδάκη Γιώργο, και τους δημοτικούς συμβούλους, κ. Καρανδινό Στέλιο και κ. Θεοδωράκη Γιώργο, έκανε τις απονομές των κυπέλων στις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.
Το γήπεδο έγινε ένας χώρος γιορτής με πολλά χαμόγελα και πλημμύρισε από τους γονείς που ήρθαν να καμαρώσουν τους μικρούς πρωταθλητές!
Στο Παμμεσαρίτικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές από τα σωματεία: Αστερίωνα, Αθλητικού Συλλόγου Γόρτυνας, Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, Αθλητικής Ένωσης Φαιστού, Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, Αθλητικού Σωματείου «Νέων Μοιρών».
Το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού κ.
Γιώργος Πιτσούλης στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την συνεισφορά του ενώ οι διοργανωτές δεν παρέλειψαν να τιμήσουν το Τμήμα Μοιρών του Ερυθρού Σταυρού, που είναι πάντα παρόν στους αγώνες προσφέροντας άδολα τη βοήθεια του.
Η επιτυχημένη διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και πλήθος κόσμου.
Και του χρόνου, με υγεία!
 

 

  04 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα