Δήμος Φαιστού: Σε τροχία υλοποίησης το αίτημα για αστυνομική υποδιεύθυνση στις Μοίρες

  17 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Σε τροχία υλοποίησης το αίτημα για αστυνομική υποδιεύθυνση στις Μοίρες

Ένα διαχρονικό αίτημα για την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς φαίνεται πως επιτέλους μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και στο σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελεί γεγονός. Μετά από αρκετές συζητήσεις κι επαφές, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης βρέθηκε στην Αθήνα όπου και συναντήθηκε τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, όσο και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, προκειμένου να συζητηθεί εκτενέστερα η δημιουργία νέας Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσαράς με έδρα τις Μοίρες του Δήμου Φαιστού.

Τόσο ο Υπουργός, όσο όμως και ο Αρχηγός, έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη για άμεση αναβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή, με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση, τον έλεγχο, αλλά και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Με βάση τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, φαίνεται ότι έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη δημιουργία της νέας Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης,  η οποία και θα ικανοποιεί αφενός μια ανάγκη ετών και αφετέρου θα συμπληρώνει τον σχεδιασμό που πραγματοποιείται για την Κρήτη κι ευρύτερα τη χώρα.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις , αλλά και για την άριστη συνεργασία που υπάρχει, τόσο με το Υπουργείο όσο και με την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα τον Αρχηγό κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. 

«Ελπίζουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουμε να έχουμε στην περιοχή μας μια νέα Αστυνομική Υποδιεύθυνση που θα λειτουργήσει προσθετικά προς όλες τις κατευθύνσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Υπουργό που στηρίζει τις προσπάθειες μας και τον Αρχηγό μας τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος και βρίσκεται κοντά μας συνεχώς και μας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Θεωρούμε ότι η ως τώρα συνεργασία είναι αρκετά αποδοτική, αφού μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για αναβάθμιση του τόπου μας και για συνολικές υπηρεσίες που θα βοηθούν τους νομοταγείς πολίτες και θα συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους».

 

  17 December, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ