Δήμος Φαιστού: Σημαντική χρηματοδότηση απο το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

  22 March, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Σημαντική χρηματοδότηση απο το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”


Εγκρίθηκε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ποσό άνω των 6.6 εκατομμυρίων ευρώ για έργα που αφορούν σε αστικές αναπλάσεις του Δήμου Φαιστού.
Ειδικότερα, με βάση την απόφαση 12078 / 2021 της ΕΥΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Ένταξη του έργου της Περιφέρειας Κρήτης με τίτλο «Δράσεις Αστικής Αναζωογόνησης Περιφέρειας Κρήτης» στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εντάσσεται το έργο «Διαμόρφωση πλέγματος πεζοδρομίων περιοχής πλατείας Αγοράς Μοιρών – 25ης Μαρτίου – ΕΟ 97» προϋπολογισμού 3.889.717,30 ευρώ και το έργο «Διαμόρφωση πλέγματος πεζοδρομίων περιοχής πλατείας Αγοράς Μοιρών – 28ης Οκτωβρίου» προϋπολογισμού 2.725.653,46 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός και των δύο έργων ανέρχεται σε 6.615.370,76 ευρώ.
«Είναι γεγονός πως η αγαστή συνεργασία μας με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Κρήτης έχει ήδη αποδώσει σημαντικούς καρπούς και συνεχίζει να αποδίδει» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό, τον κ. Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη και ασφαλώς τον κ. Περιφερειάρχη, τον κ. Αρναουτάκη, για την βοήθεια τους, για την άριστη συνεργασία που έχουμε και για το κοινό αναπτυξιακό όραμα που μοιραζόμαστε. Τα αποτελέσματα των συνεργασιών φαίνονται ήδη στους δημότες και τους επισκέπτες. Εμείς από την πλευρά μας ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και συνεχίζουμε».
 

 

  22 March, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ