Δημότης άλλαξε την κουρελιασμένη σημαία στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  31 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δημότης άλλαξε την κουρελιασμένη σημαία στο Τυμπάκι

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του mesaralive.gr με κατοίκους του Τυμπακίου να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν οι σημαίες (Ελληνική και ΕΕ) στο Ηρώο του Τυμπακίου την ημέρα της Εθνικής Επετείου.

Όπως είχε γράψει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) «Αίσθηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η μή αντικατάσταση των δύο σημαιών (Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης), που βρίσκονται στο Ηρώον του Τυμπακίου».

Σήμερα ένας ευαισθητοποιημένος νέος με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού (ανήκει στο Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Μοιρών και έχει διατελέσει και αρχηγός), ο Νίκος Λαμπράκης αντικατέστησε την σκισμένη Ελληνική σημαία στο Ηρώο του Τυμπακίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν ήθελε την δημοσιοποίηση της πράξης του αυτής, η οποία έγινε από τον ίδιο όχι για να ακουστεί αλλά γιατί έτσι ένιωθε ότι είχε χρέος να πράξει ως Έλληνας και μπράβο του.

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός συντοπίτισσάς  του τον αποθανάτισε και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης με σχόλιο «Περνώντας τυχαία από το σημείο είδα αυτήν την εικόνα...οι αρμόδιοι "προσπέρασαν"...άλλοι πάλι οχι!! Και βέβαια αξίζουν χίλια μπράβο σε τέτοιες πρωτοβουλίες!

 

mesaralive.gr  31 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα