«Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ»

mesaralive.gr  21 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ»

Δήλωση στήριξης της Φραγκιουδάκη Μάρως στην εκδήλωση του ΚΚΕ στις Μοίρες στις 17/3/19 με θέμα: «Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά»

Η Φραγκιουδάκη Μάρω, αυτοαπασχολούμενη, μέλος του ΔΣ της Ένωσης συλλόγων γονέων δήμου Φαιστού και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Φαιστού έκανε στην εκδήλωση του ΚΚΕ στις Μοίρες στις 17/3/19 με θέμα: «Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά» την παρακάτω δήλωση στήριξης:

 

 «Ονομάζομαι Μάρω Φραγκιούδακη. Είμαι υποψήφια με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και θα ήθελα να δώσω τη δική μου απάντηση στο ”γιατί ΚΚΕ;”. Προέρχομαι απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ απ’ τον οποίο αποχώρισα αμέσως μετά το δημοψήφισμα προδομένη, εξαπατημένη, νικημένη. Προσπαθώντας να καταλάβω πως την πατήσαμε έτσι δε γινόταν να μην παραδεχτώ ότι το ΚΚΕ μας είχε προειδοποιήσει για την προδιαγεγραμμένη πορεία των πραγμάτων. Γιατί δεν το ακούσαμε;

Θέλοντας να αποκτήσω το υπόβαθρο που θα με προστάτευε απ’ το να με ξαναπιάσουν κορόιδο άρχισα να διαβάζω και να ψάχνω την ιστορική αλήθεια. Η διαδικασία αυτή με βοήθησε. Μου έδωσε εργαλεία σκέψης, άρχισα να βλέπω το γενικότερο πλαίσιο. Κατάλαβα ότι εξαπατήθηκα από άγνοια. Δεν υπάρχει σοσιαλισμός με ολίγη από καπιταλισμό. Αυτό ήταν το πρώτο μου βήμα. Όμως, στο ΚΚΕ με έφερε τελικά η επαφή μου με τις δράσεις του Κόμματος μέσα στην ΟΓΕ, μέσα σε Συλλόγους, Ενώσεις, Συνδικάτα. Είδα το αποτέλεσμα της δουλειάς των κομμουνιστών στο βλέμμα της καθαρίστριας που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να οργανωθεί στο σωματείο για να αποκτήσει φωνή, για να μην είναι έρμαιο του κάθε εργοδότη και στο χαμόγελο της μετανάστριας που φοβάται λίγο λιγότερο γιατί δεν νιώθει μόνη. Γι' αυτό αγαπώ το ΚΚΕ. Γιατί μου έδωσε ξανά ελπίδα, πίστη στον άνθρωπο και τους αγώνες του.»

 

mesaralive.gr  21 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα