Διακοπές ρεύματος και αυτή την εβδομάδα στη Μεσαρά

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Διακοπές ρεύματος και αυτή την εβδομάδα στη Μεσαρά

Φώτο: Mesaralive.gr

Με διακοπές ρεύματος ξεκινά για τη Μεσαρά και αυτή η εβδομάδα. Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο χωριό Πλάτανος του Δ.Γόρτυνας, δυτικά του χωριού, στις περιοχές των γεωτρήσεων Κυπράκη, Χαλκιαδάκη, Δασκαλάκη, Βολακάκη, Αλεξάκη και Τσαγκαρουδά.

Επίσης την Τετάρτη 20 Ιουλίου διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο Βαλή του Δήμου Γόρτυνας.

Και στο Τυμπάκι

Άλλη  μια πολύωρη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στο Τυμπάκι, την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή:

Στο Τυμπάκι στην ανατολική πλευρά του Τυμπακίου, στις περιοχές της κεντρικής πλατείας, του Λύκειο και Γυμνασίου Τυμπακίου, του πρώην Δημαρχείου Τυμπακίου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου και στον κεντρικό δρόμο από την επιχ.Μπουρνέλη έων την Εθνική τράπεζα μετά παρόδων. Επίσης την ίδια μέρα διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 3 στο Τυμπάκι στην περιοχή του ελαιουργείου Σαϊτη.

 

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα