Διακοπές ρεύματος σε  περιοχές της Μεσαράς

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Διακοπές ρεύματος σε  περιοχές της Μεσαράς

φωτο:mesaralive.gr

Σε προγραμματισμένες διακοπές σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας αλλά και του Δήμου Φαιστού, προχωρεί από το πρωί της Δευτέρας η ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί διακοπή στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμάς, Μετόχια, Μάκρες, Εμφ Ρούβας Α.Ε. Ακόμα στο Ζαρό, στις περιοχές αναψυκτηρίου Ζαρού, εργοταξίου Αφοι Σαριδάκη, Ι.Μ Αγίου Νικολάου και ξενοδοχείου Αλμπαντάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκων και ανλιοστασίων των παρακάτω περιοχών.

Από  τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος θα έχει και το  χωριό Νύβριτος του Δήμου Γόρτυνας. Επίσης η Γέργερη στην περιοχή του εργοταξίου Μπολανάκη Στ.

Από τις 8 μέχρι τις 1 θα πραγματοποιηθεί διακοπή και στα χωριά Πρινιάς και Αγία Βαρβάρα.

Επίσης στις περιοχές του οινοποιείου ΕΑΣΗ Παλιανής, Βιοτεχνίας Σηφάκη, Σφαγεία Αγ. Βαρβάρας, Πεδικοκορφή, καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Τέλος την Τρίτη 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 διακοπή ρεύματος στο Δήμο Γόρτυνας στο χωριό Γέννα στην περιοχή του αντλιοστασίου ομάδα Κεφαλογιάννη.

 

mesaralive.gr  28 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ