Διακοπές ρεύματος στο Τυμπάκι και σε άλλες περιοχές του Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  17 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διακοπές ρεύματος στο Τυμπάκι και σε άλλες περιοχές του Δ. Φαιστού

Σε Τυμπάκι και Πετροκεφάλι θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος την Τρίτη 18 Οκτωβρίου αλλά και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα στο Τυμπάκι θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος από τις 9:30 το πρωί μέχρι 12:30 το μεσημέρι στην περιοχή των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Τυμπακίου και στις περιοχές του συσκευαστηρίου Τσουρδίνη και νότια του δρόμου Καταλυκής προς τον παλιό Πύργο του αεροδρομίου.

Επίσης από τις 8 το πρωί της ίδιας μέρας μέχρι 3 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στο  χωριό Πετροκεφάλι στην περιοχή της οικίας Ντομινίκ Μπουίγι, του θερμοκηπίου Μπιτσάκη, Καλοχριστιανάκη, του αρδευτικού Μπιτσογιαννάκη και στις εγκαταστάσεις των κεραιών αναμετάδοσης Πετροκεφαλίου.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι 3 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στα χωριά  Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Διακοπές ρεύματος και την Τετάρτη στο Τυμπάκι

Και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στο Τυμπάκι και συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή του κεντρικού δρόμου από το ζαχαροπλαστείο του Τίου μέχρι την Εθνική Τράπεζα μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές του Δημοτικού Σχολείου του Ιατρείου και της εκκλησίας του Αγίου Τίτου.

 

mesaralive.gr  17 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα