Διαψεύδει για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ

ekriti.gr  08 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Στους κόλπους των υποψηφίων επικτατεί αγανάκτηση και ο ένας μετά τον άλλο φέρονται αποφασισμένοι, όχι μόνο να απορρίψουν τα όποια χρίσματα μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα και να καταγγείλλουν ανοικτά αυτές τις πρακτικές οι οποίες δημιουρχούν σύγχυση και εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ήρθε και η διάψευση του υποψηφίου δημάρχου Φαιστού Γιάννη Νικολακάκη, ο οποίος έστειλε την σχετική επιστολή στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ" αναφέροντας τα εξής:
"Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση μας ως παράταξη σε σχέση  με το δημοσίευμα σας στις 02-01-2019 με θέμα «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» και το οποίο αναφέρει ότι  «παράλληλα οι δημοτικές  παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής που θα δώσουν τη μάχη  για τον σταυρό στις  Αυτοδιοικητικές εκλογές» και συμπληρωματικά αποσαφηνίζουμε προς άρση   κάθε παρεξήγησης ότι :
Εμείς ως παράταξη αδέσμευτη από κομματικές ταμπέλες δεν ζητήσαμε από κανένα κόμμα , ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ χρίσμα ή στήριξη για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατά συνέπεια  το δημοσίευμα σας που μας φέρει ως παράταξη ότι προσκείμεθα  στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για την Δημοτική μας παράταξη ο επικεφαλής Ιωάννης Νικολακάκης".

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το θέμα δεν αποκλείεται να απασχολήσει και τα θεσμικά όργανα των αιρετών του νησιού, καθώς οι αντιδράσεις σε νυν αλλά και σε υποψηφίους δημάρχους κλιμακώνονται.

 

ekriti.gr  08 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ