Διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας: Δαμάζοντας τα... κύματα στον Κόκκινο Πύργο (φωτο)

  19 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας: Δαμάζοντας τα... κύματα στον Κόκκινο Πύργο (φωτο)

Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση πραγματοποιείται από σημερα στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου

Συγκεκριμένα σήμερα και αύριο γίνονται οι διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοϊας, με πάρα πολλές συμμετοχές. Οι διοργανωτές είναι έτοιμοι, έχοντας προετοιμαστεί για την πραγματοποίηση των αγώνων απροβλημάτιστα και με μεγάλη επιτυχία. Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος σκάφη των κλάσεων Optimist, Bug, Laser 4.7 και Laser RDL.

Συνολικά συμμετέχουν 6 πληρώματα,απο το Τυμπάκι(Ν.Ο.Τ), τη Σητεία, τον Αγ.Νικόλαο, τονΠειραιά(Ολυμπιακός), το Γάζι και το Ηράκλειο(Ι.Ο.Η). Στους αγώνες μετέχουν περίπου 50 παιδιά και 15 συνοδοί. 

Οι αγώνες πραγματοποιούνται σήμερα από τις 12 μμ και αύριο στις 10 πμ. στην παραλία του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου. Mέγας χορηγός των αγώνων είναι η Minoan lines

Σημειώνεται ότι η  Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου έχουν ήδη εκδώσει ανακοίνωση, καλώντας όλους όσους επιθυμούν στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές, στα πλαίσια της συμμετοχής τους στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας. Η τελετή απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στα γραφεία του Ομίλου μας, στο Λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

 Δείτε φωτογραφίες από το σημείο των αγώνων

 

  19 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ