Δίδυμο διαρρηκτών είχε ξαφρίσει δεκάδες σπίτια στο Ηράκλειο

  16 October, 2018 ΑΡΘΡΑ
Δίδυμο διαρρηκτών είχε ξαφρίσει δεκάδες σπίτια στο Ηράκλειο

Πάνω απο 70.000 ευρώ τα κλοπιμαία

Δίδυμο στις… κλοπές ήταν ένας 41χρονος κι ένας 39χρονος οι οποίοι μέσα σε λίγους μήνες είχαν «ανοίξει» δεκάδες σπίτια στο Ηράκλειο με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου όταν μία οικογένεια ειδοποιεί την αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής από άγνωστα άτομα τα οποία διέρρηξαν το σπίτι της κατά τις νυχτερινές ώρες.

Το ίδιο συνέβη και σε 23 ακόμα οικογένειες στο Ηράκλειο που είχαν βάλει στο… στόχαστρο οι δύο κλέφτες.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνες έφτασαν στα ίχνη των δύο ατόμων και σήμερα το μεσημέρι τους συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου είχαν διαρρήξει εικοσιτέσσερα συνολικά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποία ξεπερνά το ποσό των 70.000 ευρώ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 41χρονος φυλούσε στο σπίτι του τα κλοπιμαία καθώς κατά την έρευνά τους οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

  16 October, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα