Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού Ηρακλειώτη - Το καλομελετημένο σχέδιο και η “γερή μπάζα” των δραστών

mesaralive.gr  15 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Διέρρηξαν το σπίτι γνωστού Ηρακλειώτη - Το καλομελετημένο σχέδιο και η “γερή μπάζα” των δραστών

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τρεις δράστες, οι κινήσεις των οποίων έχουν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας

«Σαρώνουν» οι συμμορίες διαρρηκτών σε γειτονιές της πόλης του Ηρακλείου. Εισβάλλουν στα σπίτια πολιτών ακόμα και πρωινές ώρες, αδιαφορώντας ακόμα και αν γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες. Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά τα περιστατικά διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί στο Ηράκλειο, όπως τουλάχιστον καταγράφονται από τους ίδιους τους παθόντες.

Ενδεικτική είναι η καλομελετημένη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι πολύ γνωστού Ηρακλειώτη, στην περιοχή του Άι-Γιάννη Κνωσού. Στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι οι δράστες παρακολούθησαν τις κινήσεις του. Ο άνθρωπος χρειάστηκε να πεταχτεί σε μία δουλειά νωρίς το μεσημέρι και έλειψε από το σπίτι περίπου μισή ώρα. 

Μέχρι να επιστρέψει, οι διαρρήκτες είχαν ήδη μπει μέσα, είχαν φροντίσει να κλειδώσουν την πόρτα του γκαράζ ώστε σε περίπτωση σύντομης επιστροφής του, να κερδίσουν χρόνο για την διαφυγή τους. Όπως και έγινε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για τρεις δράστες, οι κινήσεις των οποίων έχουν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας.
Είναι προφανές ότι οι εν λόγω δράστες ενέχονται και σε πολλά άλλα περιστατικά διαρρήξεων. Από την Ασφάλεια Ηρακλείου καταβάλλονται προσπάθειες για την ταυτοποίηση τους και την σύλληψη τους. 

 

ΠΗΓΗ

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  15 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα