Διεθνές συνέδριο Marketing στην Κρήτη

  12 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Διεθνές συνέδριο Marketing στην Κρήτη

Ισχυρή η παρουσία του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησαν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και συνεχίζονται έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 οι εργασίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου στο Μάρκετινγκ ICCMI (7th International Conference on Contemporary Marketing Issues) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το συνέδριο ασχολείται με όλα τα σύγχρονα θέματα της επιστήμης του μάρκετινγκ και φιλοξενεί πάνω από 90 διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και εμπειρικούς ερευνητές από όλον τον κόσμο. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού) και το Leeds University Business School, ενώ το οργανωτικό κομμάτι του ανέλαβε η εταιρεία Διοργάνωσης Συνεδρίων MSQUARE από τη Θεσσαλονίκη. Οι προεδρεύοντες του συνεδρίου, Καθηγητές Χρήστος Σαρμανιώτης και Εμμανουέλα Πλακογιαννάκη, εκφράζουν την ικανοποίηση τους τόσο για τη συμμετοχή των ερευνητών, όσο και για την ποιότητα των ερευνητικών εργασιών που παρουσιάζονται στο συνέδριο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει και συνεδρίες που αφορούν τον ιδιαίτερα σημαντικό για την Κρήτη τομέα του τουριστικού μάρκετινγκ, ενώ διοργανώνονται και δράσεις που προβάλλουν την Κρήτη στα μάτια των διεθνών προσκεκλημένων.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, συμμετέχει ενεργά στο συνέδριο με έξι επιστημονικές έρευνες που αφορούν το ηλεκτρονικό, αγροδιατροφικό και τουριστικό μάρκετινγκ.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ:  https://iccmi2019.org

 

  12 July, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα