Διπλή αεροδιακομιδή για ένα μωράκι και έναν ηλικιωμένο άνδρα

Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές
Διπλή αεροδιακομιδή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι στο Ηράκλειο,όπως αναφέρει το cretapost,καθώς ένα βρέφος τριών μηνών έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας και ένας άνδρας 65 ετών από τη Σαντορίνη έπρεπε να νοσηλευθεί στην καρδιολογική κλινική τού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Για τα δύο περιστατικά κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι αρμόδιες αρχές, ώστε οι δύο αεροδιακομιδές να ολοκληρωθούν με επιτυχία και οι ασθενείς να φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια.
Το μωράκι που αντιμετωπίζει οφθαλμολογικό πρόβλημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΠΑΓΝΗ στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο οφθαλμολογικό τμήμα Νοσοκομείου Παίδων στην πρωτεύουσα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, με το ίδιο μέσο είχε φτάσει στο Ηρακλείου, προερχόμενος από τη Σαντορίνη, ο 65χρονος άνδρας με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στις ιατρικές δομές του νησιού. Ο ασθενής διασωληνωμένος παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για την περαιτέρω νοσηλεία του.
Δείτε επίσης
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός – Πριν από τις εξετάσεις οι ερωτήσεις
- Δημοφιλή τρόφιμα συνδέονται με τη νόσο του Παρκινσον
- Ντολμαδάκια γιαλαντζί: 12 συνταγές, τώρα που είναι φρέσκα τα αμπελόφυλλα
- Αύριο η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο
Σχετικά άρθρα
- Στο Ηρακλειο σήμερα Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης
- Σήμερα αποφασίζει το Δικαστικό Συμβούλιο για τους «6» στην υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
- Ηράκλειο: Εσπευσμένα στις Βούτες ο Λέκκας μετά τις ανεξήγητες ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους
- Ευλογιά προβάτων: Το ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο, τα μέτρα και οι φόβοι
- Επενδυτικό σχέδιο εκατομμυρίων στο λιμάνι του Ηρακλείου