Διπλο….τριπλοεγγραφές για τα δωρεάν τρόφιμα!!!

mesaralive.gr  01 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Διπλο….τριπλοεγγραφές για τα δωρεάν τρόφιμα!!!

Φωτο:aftodioikisi.gr

Ως «βάλσαμο» έρχεται για αρκετές οικογένειες η δωρεάν διανομή τροφίμων από προγράμματα όπως αυτό της επισιτιστικής βοήθειας.

«Βάλσαμο» το οποίο ωστόσο κάποιοι πήγαν να εκμεταλλευτούν και στη Μεσαρά.

Με ποιο τρόπο;

Μα κάνοντας αιτήσεις σε διαφορετικούς φορείς ώστε να μπορούν να πάρουν δωρεάν τρόφιμα δύο και τρεις φορές, αν και οι ωφελούμενοι έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν βοήθεια μόνο από ένα φορέα.

Φορείς όπως οι Δήμοι και η Εκκλησία, υλοποιούν τέτοια προγράμματα με δωρεάν διανομή τροφίμων, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο Δήμο βρέθηκαν άνθρωποι που είχαν κάνει αιτήσεις συγχρόνως τόσο στο Δήμο όσο και στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας αλλά και σε τρίτο φορέα δωρεάν διανομής τροφίμων.

Η συνεργασία ωστόσο των παραπάνω φορέων, και η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, αποκάλυψε πως κάποιοι… δρουν σαν τρωκτικά εις βάρος συνανθρώπων τους και βέβαια αποκαλύφθηκαν….

Καλό θα είναι πάντως όσο ανάγκη και να έχει κανείς, να σκέφτεται και τον συνάνθρωπο και να γνωρίζει ότι με αυτό τον τρόπο των διπλών και τριπλών αιτήσεων σε ξεχωριστούς φορείς – χωρίς να το δικαιούται- στερεί από κάποιους άλλους ανθρώπους βασικά αγαθά που τα έχουν εξίσου ανάγκη με τον ίδιο.

 

mesaralive.gr  01 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα