Δυο αιφνίδοι θάνατοι μεσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Δίχως τέλος οι αιφνίδιοι θάνατοι στην Κρήτη, με ακόμη δύο περιστατικά να καταγράφονται στο νησί μέσα σε λίγες ώρες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.
Ειδικότερα, χθες Δευτέρα 20 Μαρτίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 76 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι, στο οποίο διέμενε. Άμεσα κλήθηκε βοήθεια όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πιθανόν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του.
Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο, όταν μια 44χρονη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του έναν 75χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του. Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Δείτε επίσης
- Καιρός σήμερα: άστατος με υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης
- Συνεργασία με την Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ο Κασσελάκης: «Μέτωπο Δικαιοσύνης»
- Σ. Ζαχαράκη: Δεν προβλέπεται αδειοδότηση «Κέντρων Μελέτης» για μαθητές Δημοτικού
- Τράπεζες: Ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ και με κινητό τηλέφωνο
- Ουκρανία: Ευρωπαϊκό τελεσίγραφο που στοχεύει στην μπλόφα του Πούτιν – η στάση της Γερμανίας