Δύο αναπηρικά αμαξίδια και ένας τόνος καπάκια για το «ΜΕΛΛΟΝ»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» το Σάββατο το μεσημέρι.
Εκπρόσωποι της «Εταιρείας Ατόμων με Αναπηρίες ‘Άγιος Τίτος», έφτασαν στη Φανερωμένη με δύο φορτηγάκια παραδίδοντας στο Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ένα τόνο καπάκια και δύο αναπηρικά αμαξίδια!
Το πολύτιμο φορτίο συνόδευε ο κ. Επαμεινώνδας Χαρωνίτης, ο κ. Δημήτρης Βασμαρής και η κ. Χαρά Χαρωνίτη. Από την πλευρά του Μεσαρίτικου Συλλόγου τη σημαντική δωρεά παρέλαβαν ο Πρόεδρος Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Γραμματέας του Συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Κουκουλάκης και Άγγελος Φιτσάκης.
Μιλώντας στο mesaralive.gr ο Μανώλης Στεφανουδάκης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου και των μελών του τονίζοντας ότι τέτοιου είδους δωρεές στηρίζουν το Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και δίνουν δύναμη στα μέλη του να συνεχίζουν το έργο τους. Στους δωρητές απονεμήθηκε έπαινος και αναμνηστικά του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και παρατέθηκε γεύμα.



Δείτε επίσης
- «Φεγγάρι στη Φαιστό»: Μια μαγική χορωδιακή βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
- Δήμος Φαιστού: Εκδήλωση μνήμης στα Σκούρβουλα
- Mεσαρα: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Μανούσου Πουλινάκη
- Ξεκίνησε η αιμοδοσία στα Μάταλα
- Κρήτη: 9 Δήμοι σε απόγνωση. Στεγνές γεωτρήσεις και απαγόρευση καλλιεργιών
Σχετικά άρθρα
- 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου: Δωρεά στην Καλυβιανή, στη μνήμη του Δημητρίου Μπελαδάκη
- Σύλλογος Α.με.Α “Το Μέλλον”: Ανανέωσε τη θητεία του ο Μανώλης Στεφανουδάκης!
- Όμορφη προσφορά της Mega Plast στους σεισμόπληκτους μαθητές
- Ημέρα αγάπης και ευχών η σημερινή στο Δήμο Φαιστού
- Σύλλογος Α.με.Α “Το Μέλλον”: Επιτυχημένη αιμοδοσία,λίγες μέρες πρν τα Χριστούγεννα