Δύο χρόνια από την ημέρα που η 18χρονη Πελλα πήγε στη γειτονιά των αγγέλων (φωτο)

mesaralive.gr  05 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δύο χρόνια από την ημέρα που η 18χρονη Πελλα πήγε στη γειτονιά των αγγέλων (φωτο)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η 18χρονη Πελλα Κουτεντάκη «έφυγε»

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η 18χρονη Πελλα Κουτεντάκη, «έφυγε» από τη ζωή...

Ηταν 5 Ιούλη του 2016, οταν η Πελλα είχε χάσει άδικα τη ζωή της σε τροχαίο στη Μεσαρά. Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, η αδικοχαμένη κοπελα, είχε χάσει τη ζωή της μετά από τροχαίο που ειχε σημειωθεί στην περιοχή των Μοιρών.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας ειχε γίνει στις Καμάρες Ηρακλείου. 

Το τροχαίο

Η 18χρονη Πελα έκανε μια βόλτα, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία της. Επιβαίνοντας στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος, χάθηκε, όταν το όχημα για άγνωστο λόγο «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Το τροχαίο ειχε γινει περίπου στις 2:30 π.μ. στο δρόμο Μοιρών-Τυμπακίου, στο 52χλμ Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, κοντά στη Γαλιανή διασταύρωση.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ειχε βγει από την πορεία του και ειχε προσκρούσει στα δέντρα!

Η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος της. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του, ειχε περασει στο αντίθετο ρεύμα και ειχε καρφωθεί σε δέντρο. 

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης η άτυχη κοπέλα ειχε πεταχτει αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 20χρονος οδηγός ειχε τραυματιστεί ελαφριά.

Η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη, ήταν ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη. Η  κοπέλα μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και είχε δώσει πανελλήνιες. Η είδηση του θανάτου της ειχε βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία των Μοιρών αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη.  

 

mesaralive.gr  05 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα