Δυο νέες σχολικές μονάδες στο Καστέλι

  24 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Δυο νέες σχολικές μονάδες στο Καστέλι

Δυο νέες σχολικές μονάδες, ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας Κρήτης, προωθεί η διοίκηση της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Μετά την πρόσφατη συνάντηση του με τον Δήμαρχο, Ζαχαρία Καλογεράκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας να εντάξουν τα δυο έργα στον προγραμματισμό ωρίμανσης των μελετών.

Πρόκειται για το Ειδικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, για το οποίο επικαιροποιείται η μελέτη και θα προωθηθεί προς υλοποίηση και το έργο του 3ου Νηπιαγωγείου Καστελίου, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο μελέτης. Με την υλοποίηση του έργου του 3ου Νηπιαγωγείου Καστελίου θα επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα των μαθητών που σήμερα κάνουν μάθημα σε παλιές και ακατάλληλες αίθουσες.

Ακόμα, η ΚΤΥΠ ΑΕ στη βάση της σχετικής συμφωνίας του κ. Χαρωνίτη με τον κ. Καλογεράκη θα αποστείλει σχολικό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών στα σχολεία του Δήμου.

Επίσης, η ΚΤΥΠ ΑΕ και ο Δήμος Μινώα – Πεδιάδας βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανάληψη κι άλλων έργων τοπικού ενδιαφέροντος, πέραν των σχολικών μονάδων.

 

  24 May, 2019 ΑΡΘΡΑ