Δωρητής αντισωμάτων για τον κορωνοϊό ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας

Μεγάλη περιπέτεια πέρασε με τον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, από την οποία βγήκε νικητής.
Ως πολίτης που πέρασε από αυτήν την δοκιμασία σκοπεύει μάλιστα να βοηθήσει με τις δικές του δυνάμεις στην καταπολέμηση της υγειονομικής κρίσης.
Όπως είπε στην εκπομπή «ΜEGA Mag», θα δώσει αντισώματα για έρευνες για τον κορωνοϊό, απόφαση που πήρε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για αυτή τη δυνατότητα.
Την περασμένη εβδομάδα πέρασε από εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αντισώματα και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν, απομένει το ραντεβού για τη λήψη τους.
Μιλώντας με την ιδιότητα του γιατρού, υπογράμμισε πως η διαδικασία δεν είναι δύσκολη ή επικίνδυνη και δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα είναι «ευτυχής αν μπορέσει να βοηθήσει έστω και έναν άνθρωπο με αυτή τη νόσο».
Δείτε επίσης
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Προσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα