Το διαβάσαμε και αυτό και μάλιστα μας φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα… «πρωτότυπο».
Όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr «Έχουμε ακούσει για χάρες και ρουσφέτια που κατά καιρούς ζητάνε από εκπροσώπους τους οι ευρηματικοί πολίτες, αλλά ομολογώ πως εκείνο που μου διηγήθηκε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου αρμόδια για θέματα Παιδείας Μαρία Καναβάκη... με ξεπερνάει !
Της ζήτησε λοιπόν μια (πολιτική) φίλη της να μεσολαβήσει στο σημερινό αγιασμό των υδάτων να κάνει κάτι και να πιάσει εκείνη τον σταυρό που θα έριχνε ο Αρχιεπίσκοπος στο μικρό λιμανάκι του Κούλε!
Μάλιστα η κυρία που το ζήτησε έστειλε το αίτημα της με SMS και η αντιδήμαρχος που το διάβαζε και το ξαναδιάβαζε για να πιστέψει πως δεν της έκαναν πλάκα, χαμογελώντας μου αποκάλυψε πως θα το κρατήσει ως ενθύμιο, για να θυμάται την παραδοξότητα πολιτών και... αιτημάτων !»
Πηγή: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Σοκολάτα: Ποια συστατικά την αντικαθιστούν και οι εναλλακτικές-έκπληξη
- Η Eυρώπη πιέζει τη Μόσχα: «Ασφυξία» στο ρωσικό πετρέλαιο, Mirage και πύραυλοι στην Ουκρανία
- Ναυάγησε η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν -τι σημαίνει αυτό για την Ουκρανία
- Ουκρανία: Το σχέδιο που προετοιμάζει με την ΕΕ για τον τερματισμό του πολέμου
- Κλιματική αλλαγή-άνοδος της θερμοκρασίας: Κουνούπια εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στην Ισλανδία





