Έχασε το κοινωνικό μέρισμα λόγω της Ουκρανής ερωμένης του

  28 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Έχασε το κοινωνικό μέρισμα λόγω της Ουκρανής ερωμένης του

Ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβει σε λογιστικό γραφείο του Ηρακλείου

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σήμερα το πρωί ένας παντρεμένος κύριος μετα της συζύγου του μετέβησαν στο λογιστικό γραφείο του Χ.Χ. για να παραπονεθούν έντονα καθώς όπως υποστηρίζουν ο λογιστής δήλωσε φιλοξενούμενη του ζευγαριού μια Ουκρανή

Ο σύζυγος βέβαια που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μια Ουκρανή πρίν λίγους μήνες είχε επισκευθεί μαζί με την Ουκρανή τον λογιστή ζητώντας του να φροντισει ώστε η ερωμένη του να είναι τυπική απέναντι στο ελληνικό δημόσιο.

Έτσι η νεαρή γυναίκα, έκανε φορολογική δήλωση, απόκτησε κλειδάριθμο και δηλώθηκε ως φιλοξενούμενη του ζευγαριού, και όλα αυτά με έξοδα του εν λόγω κύριου.

Όλα αυτά έγιναν βέβαια έγιναν κάτω από τη μύτη την απατημένης συζύγου.

Όμως ήρθε το κοινωνικό μέρισμα για να της ανοίξει τα μάτια.

Διαπίστωσε πως ο άντρας της δεν δικαιούται το μέρισμα γιατί στο σπίτι τους είναι δηλωμένη ως φιλοξενούμενη μια Ουκρανή.

Πήρε τον άντρα της, ο οποίος δήλωνε αθώος και πήγαν στον λογιστή. Εκεί ο παντρεμένος κύριος δεν ήθελε με τίποτα να παραδεχτεί τα καμώματά του και πήγε να βγάλει τρελό τον λογιστή. 

Ο λογιστής με ανάρτησή του στα social media, καλεί τον πελάτη του να ζητήσει συγγνώμη, ενώ προειδοποιεί με δημοσιοποίηση υλικού από κάμερες που δείχνει τον κύριο μετά της ερωμένης να μπαίνουν στο γραφείο του και να "τακτοποιούν" τις υποθέσεις τους.

H ανάρτηση του λογιστή:

 

  28 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα