Εχει παραγίνει το κακό με τις μπαλωθιές!

mesaralive.gr  03 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εχει παραγίνει το κακό με τις μπαλωθιές!

Το ένα μετά το άλλο καταγράφονται τα περιστατικα με μπαλωθιές σκορπώντας τον προβληματισμό!

Είχαμε μια αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε στον ώμο ένας άνδρας, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στο Γάζι.  Ενιωσε ένα κάψιμο στον αριστερό ώμο και άμεσα διαπίστωσε ότι δέχθηκε βολίδα όπλου, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα όταν είχαμε τον τραυματισμό μιας  27χρονης Χανιώτισσας, πριν από ακριβώς μία εβδομάδα, όταν πήγε σε γάμο, σε κοσμικό κέντρο των Χανίων.
Φεύγοντας, η γυναίκα, έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, δέχθηκε μία αδέσποτη σφαίρα στον γλουτό, από μπαλωθιές που έριχναν, ανεγκέφαλοι, όπως αναφερει το ekriti.gr.
Το τραύμα φάνηκε επιφανειακό και η γυναίκα πήγε στο σπίτι της, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Όμως τις επόμενες ώρες, ο πόνος γινόταν αφόρητος, γεγονός που την οδήγησε στο νοσοκομείο των Χανίων.
Εκεί η ακτινογραφία έδειξε ότι η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο σώμα της! Και αυτά τα περιστατικά έγιναν γνωστά καθώς είχαμε τους τραυματισμούς. Πόσα όμως συμβαίνουν σε ολο το νησι και στη Μεσαρά, τα οποία δεν τα μαθαίνουμε αφού δεν καταγγέλλονται; Αρκετά δυστυχώς, καθως, τόσο στη Μεσαρά, όσο και σε άλλες περιοχές του νησιού έχουμε αυτό το φαινόμενο, των άσκοπων πυροβολισμών...

Ενα πρόβλημα άλυτο ως σημερα...

 

mesaralive.gr  03 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ