Εδώ έχασαν τη ζωή τους ο Διομήδης και η Κατερίνα.  Έμειναν μόνο λαμαρίνες στο σημείο. (Φώτο-Βίντεο)

mesaralive.gr  13 January, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Εδώ έχασαν τη ζωή τους ο Διομήδης και η Κατερίνα.  Έμειναν μόνο λαμαρίνες στο σημείο. (Φώτο-Βίντεο)

Μόνο οι λαμαρίνες και τα λάδια, έχουν απομείνει πλέον στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Διομήδης Τσικανδυλάκης, αλλά και η 50χρονη γυναίκα που ενεπλάκη μαζί του σε τροχαίο.

Στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του CretePlus.gr καταγράφοντας εικόνες από τον τόπο του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Στον Κρουσώνα επικρατεί ο πόνος και η θλίψη για το χαμό του 31χρονου λαουτιέρη, ενώ τα μηνύματα που ανεβαίνουν στην προσωπική του σελίδα στο facebook είναι πάρα πολλά. 

Δυο νεκροί στην άσφαλτο

Υπενθυμίζεται ότι δύο είναι τελικά τα θύματα του πρωινού τροχαίου στον κόμβο Καστελλίου, καθώς νωρίτερα άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη 50χρονη γυναίκα.

Η άτυχη 50χρονη δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και λίγες ώρες μετά το τροχαίο άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.00 τα ξημερώματα στο κόμβο Καστελλίου στο Β.Ο.Α.Κ. όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Ο γνωστός 31χρονος λαουτιέρης Διομήδης Τσικανδυλάκης, Μίμης για τους φίλους, άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.  

creteplus.gr

 

mesaralive.gr  13 January, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα