Εδωσαν το καλό παράδειγμα και το...αίμα τους για ιερό σκοπό (φωτο)

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εδωσαν το καλό παράδειγμα και το...αίμα τους για ιερό σκοπό (φωτο)

Απόλυτα επιτυχημένη μια ακόμη αιμοδοσία μετα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχωριού που έχει γίνει θεσμός

«Τα καταφέραμε. 25 φιάλες αίμα!!!!

Με επιτυχία και πάλι πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου η 11η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.
Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας μας αλλά και φίλων του χωριού μας σε κάθε αιμοληψία είναι ικανοποιητική, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία και ζωή στον συνάνθρωπο. 
Είναι πράξη Ανθρωπισμού και Πολιτισμού.

Γι' αυτό ευχαριστούμε θερμά :

Όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου και έλαβαν μέρος στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου τη γιατρό κ Πυροβολάκη το νοσηλευτικό προσωπικό Εργίνη Αντωνάκη , Μαρία Αθανασάκη και τον οδηγό Γιιάννη Σαριδάκη για την άριστη συνεργασία.

'Oλους αυτούς που προσήλθαν για Αιμοδοσία, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Τέλος ελπίζουμε η πράξη αυτή των μέχρι σήμερα Εθελοντών Αιμοδοτών του χωριού μας, να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους».

 

Φυσικά δεν έλειψαν και οι λαχταριστές σαρικόπιτες, σήμα κατατεθεν του χωριού!

 

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα