«Εφιάλτης» οι βροχερές μέρες για το Τουριστικό Περίπτερο της Γόρτυνας

mesaralive.gr  02 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Εφιάλτης» οι βροχερές μέρες για το Τουριστικό Περίπτερο της Γόρτυνας

φωτο:mesaralive.gr

Εικόνες απείρου κάλλους συναντά κανείς τις ημέρες που βρέχει στο Τουριστικό Περίπτερο της Αρχαίας Γόρτυνας.

Οι επισκέπτες που μπαίνουν εντός του περιπτέρου αναζητώντας ένα καφέ ή την αγορά κάποιου σουβενίρ, αναγκάζονται να βουτούν στα νερά που μπάζει η σκεπή του Τουριστικού Περιπτέρου, και να περιμένουν τον ιδιοκτήτη να ξεσκεπάσει από τα νάιλον τα σουβενίρ για να τα δει και να διαλέξει!

Καταστάσεις που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να συναντά κανείς σε τουριστικό περίπτερο ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης.

Οι ενοικιαστές εμφανίζονται απογοητευμένοι αφού από τη μια καλούνται να πληρώνουν περίπου 43.000 ευρώ τη σεζόν ενοίκιο, στο κόστος αυτό προστίθεται και η απολύμανση, συντήρηση των τουαλετών, ενώ από την άλλη έρχονται αντιμέτωποι με τα μύρια όσα προβλήματα παρουσιάζει ο χώρος του τουριστικού περιπτέρου.

Όπως λένε, η ενοικίαση έγινε Ιούλιο οπότε δεν μπορούσαν να δουν τα προβλήματα που υπήρχαν στη στέγη, ωστόσο οι βροχές έφεραν και την «αποκάλυψη» της πέργκολας που στάζει, της στέγης που στάζει από πάνω αλλά και από τις γυψοσανίδες.

Αυτό που προσθέτουν είναι ότι μεγάλο πρόβλημα έχουν και οι τουαλέτες που εν έτη 2015 δεν χωρούν καλά καλά έναν άνθρωπο να μπει και να κλείσει την πόρτα, ενώ αν πρόκειται για ΑμεΑ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.

«Αυτό που ζητάμε από το Δήμο Γόρτυνας είναι να αναλάβει τα έξοδα των εργασιών αποκατάστασης του τουριστικού περιπτέρου ο Δήμος Γόρτυνας, ή να τα φτιάξουμε εμείς και να αφαιρεθούν από τα ενοίκια» λένε οι ιδιοκτήτες.

 

mesaralive.gr  02 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα