Εφιάλτης πάνω από τα Δυο Αοράκια!

mesaralive.gr  15 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Εφιάλτης πάνω από τα Δυο Αοράκια!

Μέσα σε ένα από τα στολίδια της πόλης δημιουργείται ένας νέος καταυλισμός τσιγγάνων

Με ένα νέο αγκάθι ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες η δημοτική αρχή Ηρακλείου που βλέπει μέσα σε ένα από τα στολίδια της πόλης το Κλειστό Γυμναστήριο στα Δυο Αοράκια να δημιουργείται ένας νέος καταυλισμός τσιγγάνων!

Οι πληροφορίες λένε πως μια ομάδα Ρομά που είχε προβλήματα με τους υπόλοιπους τσιγγάνους του καταυλισμού, πήρε τα πράγματα της και αφού έκανε εισβολή από τη Βορεινή πλευρά του σταδίου εγκαταστάθηκε εκεί κι άρχισε να δημιουργεί υποδομές καταυλισμού. 

Μάλιστα, λένε οι πληροφορίες, πως οι μπετονιέρες πηγαινοέρχονται στο χώρο καθώς εκτελούνται οικοδομικές εργασίες για την απαραίτητη ταράτσα που θα υποδεχτεί τις εγκαταστάσεις των καταληψιών. Την ίδια στιγμή στο δήμο ψάχνουν λύση ζητώντας και τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών και της εισαγγελίας. Μια πρώτη συζήτηση με τους καταληψίες έχει γίνει, όμως δεν είχε αποτέλεσμα!

Στο δήμο απευθύνθηκαν και στην εισαγγελία Ηρακλείου αλλά και στον Αστυνομικό Διευθυντή προσπαθώντας εν τη γενέσει του να βρουν λύση καθώς γνωρίζουν πως ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. 

Την ίδια ώρα οι τσιγγάνοι αφού εγκαταστάθηκαν ήδη πληροφορίες τους θέλουν να αναζητούν και τρόπους είτε από την περιοχή του ραντάρ της Πολιτικής Αεροπορίας είτε και "χτυπώντας" πυλώνες του σταδίου να κλέψουν ρεύμα για να καλύψουν τις ανάγκες τους! 

Και το ερώτημα βέβαια είναι ένα : υπάρχει κράτος και λειτουργεί ; Μπορεί να επιβληθεί ο νόμος και από ποιους, αφού οι αρμόδιοι λειτουργούν ως... αναρμόδιοι;

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  15 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα