Έφυγε η πρώτη βοήθεια από το Τυμπάκι για τους πυρόπληκτους

mesaralive.gr  26 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Έφυγε η πρώτη βοήθεια από το Τυμπάκι για τους πυρόπληκτους

«Κύμα» ανθρωπιάς, από το Τυμπάκι στους πυρόπληκτους της Αττικής….

«Νομίζω ότι δε χρειάζονται λόγια! Οι εικόνες αρκούν! Σε λιγότερο από μία μέρα μαζέψαμε από Τυμπάκι και Μοίρες 5 παλέτες τρόφιμα για ανθρώπους και ζώα, φάρμακα, ρούχα και είδη υγιεινής» αναφέρουν οι εθελοντές που ξεκίνησαν την Τρίτη το μεσημέρι μια μεγάλη προσπάθεια για τη συλλογή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής!

Όπως είπε στο mesaralive.gr η κοπέλα από το Τυμπάκι που πήρε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία, η βοήθεια ταξίδεψε χθες το βράδυ και σήμερα θα βρίσκεται στις  πυρόπληκτες περιοχές, εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη!  «Σήμερα θα τα παραλάβουν από τη Μεταφορική εθελοντές και θα μοιραστούν στο πολιτιστικό κέντρο της Νεας Μάκρης, ενώ κάποια θα πάνε και στην Κινέτα» μας είπε η κοπέλα. 

Σε σχετική ανάρτηση στο fb αναφέρεται «Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που σπεύσατε την ίδια μέρα να αγοράσετε ό,τι μπορούσατε από το υστέρημά σας, παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας. Ευχαριστούμε επίσης τη Μεταφορική που μας βοήθησε αφιλοκερδώς σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά τους εθελοντές που έτρεχαν, συγκέντρωναν και συσκεύαζαν όλα αυτά τα είδη σε τόσο λίγο χρόνο. Μπορεί το κράτος να είναι απών, αλλά όλοι εμείς όχι!».

Οι εθελοντές ευχαριστούν όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια και ενημερώνουν ότι «επειδη πολλοί εξακολουθείτε να πηγαίνετε τρόφιμα στο Μανάβικο του Μανουσάκη και στο Caffeine shop στο Τυμπάκι, να σας ενημερώσω ότι πλέον μαζεύονται στην αίθουσα πολλαπλών του νηπιαγωγείου Τυμπακίου οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί.
Στις Μοίρες εξακολουθούν να συλλέγουν στο καφενείο Αγορά Μοίρες, τέντες Ιερωνυμάκη και βενζινάδικο Ελιν Ιερωνυμάκη απέναντι από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσαράς (πρώην Ένωση), οπότε μπορείτε να τα πάτε και εκεί ως την Παρασκευή που θα τα στείλουν!».

 

mesaralive.gr  26 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα