«Έφυγε» ο Κωστής Αγριμάνης ο Διευθυντής του ΔΣ Γαλιάς

Mesaralive.gr  29 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Έφυγε» ο Κωστής Αγριμάνης ο Διευθυντής του ΔΣ Γαλιάς

Έφυγε το απόγευμα της Κυριακής για το «μεγάλο ταξίδι» ο αγαπημένος σε όλους όσους τον γνώρισαν, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς, Κώστας Αγριμάνης.

Αν και πάλεψε στην Εντατική του Βενιζελείου όπου είχε μεταφερθεί εδώ και λίγες μέρες μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο, ο Κωστής δεν τα κατάφερε…

Ο Κωστής Αγριμάνης είχε αναλάβει φέτος την Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς και μέσα από την πλούσια δράση του και τις αλλαγές που έφερε σε υποδομές και εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς , αυτό  άλλαξε όψη μέσα σε λίγους μήνες. Στόχος ανεκπλήρωτος δικός του έμεινε η δημιουργία ενός καινούργιου σχολείου για τα παιδιά της Γαλιάς.

Ο Κωστής αγαπήθηκε από μαθητές αλλά και γονείς που στάθηκαν δίπλα του σε ότι έκανε στο Δημοτικό Σχολείο Γαλιάς. Το  πάθος του για προσφορά αναγνωρίστηκε από τις πρώτες μέρες από τους κατοίκους της Γαλιάς και τους γονείς των μαθητών του σχολείου που στάθηκαν συμπαραστάτες και βοηθοί στην προσπάθειά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο Κωστής όμως αν και αγωνιστής, αν και άνθρωπος που έδινε με πάθος όλο τον εαυτό του σε καθετί που καταπιανόταν, δεν τα κατάφερε στην πιο δύσκολη μάχη να βγει νικητής…. Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στον Κωστή Αγριμάνη η οικογένειά του, συνάδελφοι, φίλοι και μαθητές του στις 3 το μεσημέρι στο χωριό καταγωγής του  στην Ελιά.

 Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης που συνεργάστηκε μαζί του τους τελευταίους μήνες αποχαιρέτησε τον Κωστή με λόγια συγκινητικά:  «Πολύ άσχημα τα νέα φίλε Κώστα...η παρουσία σου ήταν σύντομη κοντά μας (στο δημοτικό σχολείο της Γαλιάς) όμως στην μνήμη όλων μας θα μείνει το πάθος, η ζωντάνια, η διάθεση προσφοράς, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα για ένα καλύτερο αύριο για τους μαθητές μας ...ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά της Γαλιάς...! Οφείλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησες...Καλό σου ταξίδι...!!!».

Συλλυπητήρια επιστολή από τους γονείς της Γαλιάς
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Γαλιάς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την θλιβερή  απώλεια του Διευθυντή του σχολείου μας.

Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του καλό κουράγιο και δύναμη.

Καλό Ταξίδι δάσκαλε.

Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον Κώστα Αγριμάνη από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «Φαιστός» συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού και αγαπημένου μας συναδέλφου Κώστα Αγριμάνη και
αποφάσισε ομόφωνα:
1.Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των εκπαιδευτικών της Μεσαράς στην οικογένεια του.
2.Να παραστεί το προεδρείο του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3.Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.
Ο Κώστας ήταν πάντοτε ένας δραστήριος εκπαιδευτικός, που τον χαρακτήριζε η ιδιαίτερη αγάπη για τη δουλειά του. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός της τάξης και τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής Δημοτικών Σχολείων, του Κρουσώνα και της Γαλιάς – όπου σε μικρό χρονικό διάστημα επέδειξε τεράστιο έργο και αγαπήθηκε από όλο το χωριό. Ένας σεμνός, ευγενικός αλλά και συνάμα δυναμικός και ακούραστος άνθρωπος. Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα…
Κώστα, Καλό Παράδεισο!
Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
Γρηγόρης Γιαμαλάκης          Ιωάννης Μαθιουδάκης

 

Mesaralive.gr  29 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα