“Eγκληματική συμπεριφορά πρωτόγνωρη στα ελληνικά ποινικά χρονικά”

neakriti.gr  19 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Eγκληματική συμπεριφορά πρωτόγνωρη στα ελληνικά ποινικά χρονικά”

Με δικηγόρους απέναντι στον 51χρονο η οικογένεια του δολοφονηθέντος Κώστα Χατζάκη

Παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας  (σ.σ. πρόκειται για την μέχρι πρότινος «πολιτική αγωγή») κατά του 51χρονου πρώην γυμναστή θα δηλώσει αύριο Δευτέρα η οικογένεια του δολοφονηθέντος Κώστα Χατζάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα παιδιά και η σύζυγος του αείμνηστου Χατζάκη θα δηλώσουν παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας κατά του κατηγορουμένου ενώπιον των δικαστικών Αρχών του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Όπως έγινε γνωστό, η χήρα και τα παιδιά του Χατζάκη θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους, κ.κ. Γεώργιο Στειακάκη και Φραγκίσκο Λαμπρινό.

 O δικηγόρος κ. Στειακάκης έκανε λόγο για «εγκληματική συμπεριφορά πρωτόγνωρη στα ελληνικά ποινικά χρονικά. Η αντίδραση της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι ανάλογη και για την τιμωρία του κατά συρροή δράστη και για την προστασία της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος είχε οδηγηθεί την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο τελευταίος του άσκησε ποινικές διώξεις –μεταξύ άλλων- για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

 

neakriti.gr  19 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα