Εγκλωβίστηκε οδηγός στο Γεροπόταμο

  13 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εγκλωβίστηκε οδηγός στο Γεροπόταμο

Στο Δήμο Φαιστού εκλεισαν τα επικίνδυνα περάσματα του Γεροπόταμου νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Πρόκειται για τα περάσματα που έγιναν γνωστά λόγω της περσινής κακοκαιρίας και του θανάτου συνανθρώπων μας σε ενα από αυτά.
Υπό το φόβο ύπαρξης λοιπόν νέου τραγικού περιστατικού, εκλεισαν τα συγκεκριμένα περάσματα, μέχρι τουλάχιστον να περάσει το κύμα κακοκαιρίας. 

Παρα το κλείσιμο τους όμως, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις οδηγών που εγκλωβίστηκαν σε δρόμους στη Μεσαρά, όπως για παράδειγμα ενός ηλικιωμένου άνδρα που εγκλωβίστηκε στο Γεροπόταμο.
Ο οδηγός επιχείρησε να διασχίσει τον ποταμό αδιαφορώντας για τα αναχώματα και τη σήμανση και εγκλωβίστηκε, με συνέπεια να υπαρξει επιχείρηση για τη διάσωση του από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από το συγκεκριμένο σημείο, αδιαφορώντας για τα αναχώματα και τις αλυσίδες που έχουν τοποθετηθεί εκεί για την αποτροπή της διέλευσης των οχημάτων. Το αυτοκίνητο «κόλλησε» μέσα στις λάσπες και χρειάστηκε η Πυροσβεστική ν’ αναλάβει δράση προκειμένου να το επαναφέρει.

Γόρτυνα

Στο κλείσιμο όμως για λόγους ασφαλείας, προχώρησαν οι Αρχές και της ιρλανδικής διάβασης «Πλάτανος - Καπαριανά».

«Επειδή, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί τις επόμενες ώρες, παρακαλείστε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Συνεργεία του Δήμου Γόρτυνας βρίσκονται σε επιφυλακή και παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειαστεί.

Για να αναφέρετε προβλήματα που προκύπτουν, λόγω των καιρικών φαινομένων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Δήμο Γόρτυνας, στο τηλέφωνο 2892-340313», αναφέρει ο Δήμος Γόρτυνας.

 

  13 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ