“Είχαμε ζητήσει να μπουν κάμερες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών”

  30 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Είχαμε ζητήσει να μπουν κάμερες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών”

Με αφορμή το ανάρμοστο περιστατικό που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών του Δήμου Φαιστού προ ημερών, ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Κατ’ αρχάς, έχουμε δηλώσει και επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους, πως καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Πέραν αυτού όμως, έχουμε μπροστά μας κάποια πραγματικά γεγονότα και περιστατικά που χρίζουν αντιμετώπισης.

Κι αυτό διότι, μεμονωμένα γεγονότα έχουν στιγματίσει το τελευταίο διάστημα τη Μεσαρά και το Δήμο μας, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την υγιή κοινωνία του Δήμου Φαιστού και τους ανθρώπους του, οι οποίοι είναι φιλότιμοι, ντόμπροι κι εργατικοί. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως για την συντριπτική πλειοψηφία του Δήμου Φαιστού, αυτά τα περιστατικά βρίσκονται πέρα από τη λογική και πέρα από την κοινή αντίληψη, για έναν Δήμο, ο οποίος μπορεί και πρέπει να αποτελεί πρότυπο.

Ειδικότερα για το Κέντρο Υγείας Μοιρών του Δήμου Φαιστού, την ασφάλεια προσωπικού κι επισκεπτών και για την διευκόλυνση των Αρχών, έχουμε κατ’ επανάληψη ζητήσει από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους, προκειμένου να υπάρχει σχετικός έλεγχος, οποιασδήποτε μη νόμιμης ή ακραίας συμπεριφοράς. Την ίδια στιγμή έχουμε τονίσει, πως εφόσον η ΔΥΠΕ αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας, εμείς ως Δήμος μπορούμε να αναλάβουμε το κόστος και την τοποθέτηση τους, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουμε τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια για να προχωρήσουμε σχετικά.

 

  30 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα