Εικόνες ντροπής από την παραλία της Καταλυκής που θυμίζει..σκουπιδότοπο

  02 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εικόνες ντροπής από την παραλία της Καταλυκής που θυμίζει..σκουπιδότοπο

Εικόνες που προκαλούν θλίψη και πρέπει να μα προβληματίσουν..

Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί είναι η αντίδραση μιας κατοίκου της περιοχής που αγανακτισμένη με όσα είδε πήρε η ίδια την πρωτοβουλία να συμμαζέψει τα..ασυμμάζευτα!

Ενδεικτικες είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,εκφράζοντας παράλληλα την οργη και την απογοήτευση της για όσα αντίκρισε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της:

"Ότι κατάφερα να μαζέψω σήμερα το πρωί που κατέβηκα στην παραλία. Μία εβδομάδα σ αυτή την κατάσταση και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς, ούτε φορέας ούτε πολίτης. Κανείς… Ανάμεσα στα αμέτρητα σκουπίδια υπάρχουν και μπουκάλια από φυτοφάρμακα τα οποία τελικά καταλήγουν στο πιάτο μας και στο πιάτο των παιδιών μας. Αυτό θέλουμε για τον τόπο μας; Καιρός να ξυπνήσουμε, να αφήσουμε τα λόγια και να σηκωθούμε απ τον καναπέ μας. Καιρός και οι αρμόδιοι να ενδιαφερθούν επιτέλους και να κάνουν τη δουλειά τους και φυσικά οι υπεύθυνοι να σκεφτούν την καταστροφή που προκαλούν και να προσέχουν που πετάνε τα σκουπίδια τους... Ντρέπομαι και στεναχωριέμαι για όλους μας... Αν δεν αγαπήσουμε εμείς πρώτοι τον τόπο μας να μην περιμένουμε να τον αγαπήσει κανείς άλλος..."

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες απο την παραλία:

 

  02 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ