Εξαπάτησαν ηλικιωμένη  στο Σίβα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς

mesaralive.gr  05 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εξαπάτησαν ηλικιωμένη  στο Σίβα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς

Καμπανάκι έχει χτυπήσει στη Μεσαρά, από επιτήδειους που χθες προσποιούμενοι αστυνομικούς εξαπάτησαν ηλικιωμένη στο Σίβα.

Το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας από αστυνομικό που έχει συνταξιοδοτηθεί και του οποίου το όνομα χρησιμοποίησαν οι δύο αδίστακτοι κλέφτες.

Ο κ. Γιώργος Βιλανάκης πρώην αστυνομικός  με χθεσινή ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει «Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της περιοχής μας ότι σήμερα το μεσημέρι στο Σίβα δύο άτομα νεαρά μπήκαν στο σπίτι κατοίκου του χωριού και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς την λήστεψαν.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο είπε ότι είναι αστυνομικός και λέγεται Βιλανάκης Γιώργης και υπηρετεί στο Τυμπάκι. Ενημερώθηκα από το γιο της παθούσης ο οποίος όπως και εγώ ενημερώσαμε άμεσα το ΑΤ Μοιρών. Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να μην ενδίδουν σε τέτοιες πιέσεις από τους αλήτες και αν είναι δυνατόν να εξακριβώσουν με τι μέσο κινούνται. Ουδεμία σχέση με αυτούς έχω και θα κινηθώ ποινικά εναντίον τους. Σας ευχαριστώ!!!».

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι κλέφτες δεν διστάζουν ακόμα και να χρησιμοποιήσουν ονόματα ανθρώπων προκειμένου να εξαπατήσουν κυρίως ηλικιωμένους.

Καλό θα είναι το συγκεκριμένο συμβάν να μας ενεργοποιήσει προκειμένου από την μία να ενημερώσουμε τους ηλικιωμένους συγγενείς μας και από την άλλη εμείς οι ίδιοι να έχουμε το νου μας για να βοηθήσουμε στο έργο των αρχών να εντοπίσουν τους αδίστακτους κλέφτες. 

 

mesaralive.gr  05 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ