Έκαναν χορτοφαγική διατροφή στο μωρό τους και κόντεψε να πεθάνει!

  16 February, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έκαναν χορτοφαγική διατροφή στο μωρό τους και κόντεψε να πεθάνει!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι άλλαξε την διατροφή που είχαν πάρει από τον γιατρό με μία άλλη που βρήκαν στο internet βασισμένο σε πουρέ πατάτας.

Το αν κάποιος θα τρώει κρέας ή όχι, είναι δικαίωμά του να το αποφασίσει. Το να αναγκάζει όμως ένα βρέφος 5 μηνών να είναι χορτοφάγο, αποτελεί εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν του επιτρέπει να πάρει το βάρος που χρειάζεται.

Αυτό λοιπόν έκανε ένα ζευγάρι στην Φλόριντα, το οποίο συνελήφθη και θα περάσει από δικαστήριο.

Η Τζούλια Φρεντς και ο Ρόμπερτ Μπούσκι πριν από 5 μήνες έφτασαν στην ζωή ένα υγιέστατο παιδάκι, το οποίο βγήκε από το νοσοκομείο 3,1 κιλά.

Μάλιστα ο γιατρός που τους παρακολουθούσε, είχε δώσει και οδηγίες για την διατροφή του, τις οποίες η 20χρονη και ο 31χρονος μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να μην τις ακολουθήσουν.

Έτσι, ακολούθησαν μία άλλη που βρήκαν στο internet στηριζόμενη σε πουρέ πατάτες, με αποτέλεσμα το μωρό να βρεθεί υποσιτισμένο και να ζυγίζει μόλις 3,7 κιλά.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μωρό σε τέτοια κατάσταση. Τα πλευρά του διαγράφονταν στο δέρμα του», είπε ο ντεντέκτιβ, Λάουρεν Γουότσον που το βρήκε μετά από καταγγελία που έγινε.

Ευτυχώς από την Τετάρτη το μωρό τρέφεται σωστά και έχει ήδη πάρει 200 γραμμάρια.

 

  16 February, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ