“Έκατσε” ο δρόμος έξω από το Βουρβουλίτη.

mesaralive.gr  29 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
“Έκατσε” ο δρόμος έξω από το Βουρβουλίτη.

Αποκλειστικές εικόνες.

Δεν έφταναν οι κατολισθήσεις με τα βουνά να «περπατούν» και οι λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα- κυρίως έξω από την Αγία Βαρβάρα- στο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο, ήρθε και η καθίζηση του οδοστρώματος, έξω από το Βουρβουλίτη, για να κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη την οδήγηση στο οδικό δίκτυο που ενώνει το Νότο της ΠΕ Ηρακλείου με το Βορρά.

Ένας δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας με τον οποίο ενώνεται η μεγάλη πεδιάδα της Μεσαράς με το Ηράκλειο και από τον οποίο καθημερινά περνούν τόσο οι μεσαρίτες, όσο και κάτοικοι του Ηρακλείου που εργάζονται στη Μεσαρά.

Στο συγκεκριμένο σημείο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του mesaralive, και το οποίο βρίσκεται λίγο  μετά το Βουρβουλίτη – προς Ηράκλειο- υπάρχει ένα πολύ επικίνδυνο «σκαλοπάτι» λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. 

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μειώνουν ταχύτητα, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα και ιδιαίτερο «βάρος» σε αυτό το σημείο, όπου δεν υπάρχει καν σήμανση για να προειδοποιεί για την επικινδυνότητά του….

 

mesaralive.gr  29 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ