Εκδηλώσεις για την Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Τυμπακίου.

mesaralive.gr  10 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εκδηλώσεις για την Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Τυμπακίου.

Με μία όμορφη και σεμνή τελετή, στο χώρο της Αεροπορικής Βάσης Τυμπακίου, η Πολεμική μας Αεροπορία τίμησε τους προστάτες της, Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, ανήμερα της εορτής την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Παρουσία των στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αεροδρόμιο, τοπικών φορέων, εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις με πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατήρ-Αντωνίου Φραγκάκη.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο καταπληκτικό Μνημείο πεσόντων Αεροπόρων που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Λυβικού πελάγου.

 Ο Διοικητής της Μονάδας, Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραπουλάκης, υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους  και αφού ευχήθηκε σε όλους, ανέπτυξε και ανάλυσε τον ρόλο της Πολεμικής Αεροπορίας και τα υψηλά ηθικά πρότυπα που προβάλει η Αεροπορική ιδέα.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε σε όλους όσους υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, και οι Προστάτες Αρχάγγελοι να τους φυλάνε πάντα.

 Ιδιαιτέρως στην Αεροπορική Βάση Τυμπακίου, που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για τον τόπο μας και αναδεικνύει και προσφέρει τα μέγιστα στη περιοχή μας. 

 

mesaralive.gr  10 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα