Εκδήλωση τιμής για τους 27 εκτελεσθέντες στο Σοκαρά

Εκδήλωση στη μνήμη των 27 εκτελεσθέντων κατοίκων του Σοκαρά από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 17 Αυγούστου του 1944, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στο Σοκαρά
Ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης, το δημοτικό συμβούλιο Γόρτυνας και το Τοπικό Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Σοκαρά, προσκαλούν τον κόσμο την Δευτέρα 17 Αυγούστου να τιμήσει με την παρουσία του τη μνήμη των 27 Εκτελεσθέντων Κατοίκων του Σοκαρά από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής (Σπηλιάρα 17 Αυγούστου 1944)
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:30 με Θεία Λειτουργία, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα προβλέπει κάθοδο από τον ΙΝ Αγίων Δέκα Σοκαρά στο χώρο του Οστεοφυλακίου. Θα ακολουθήσει η τελετή μνημόσυνου, Επιμνημόσυνη Δέηση, Ομίλα – αναφορά στο ιστορικό της ημέρας, κατάθεση στεφάνων, μετάβαση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΤΚ Σοκαρά προσφορά καφέ από την Ενορία και παράθεση γεύματος.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2892340313 έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 9:30 π.μ.

Δείτε επίσης
- Ψάρι πλακί στο φούρνο
- Politico για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης φέρεται να μπλοκάρει την έρευνα σε βάρος υπουργών
- Πανελλήνιες 2025: Στις 9 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές εξετάσεις - Το πρόγραμμα
- Έως αύριο οι βαθμοί του 2ου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ/2025
- Ποινικό αδίκημα η παράνομη πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο και από απλούς χρήστες - νέα ΚΥΑ