Έκλεισαν επειγόντως τη ράμπα της εθνικής οδού- Σοβαρή η ζημιά

  02 December, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Έκλεισαν επειγόντως τη ράμπα της εθνικής οδού- Σοβαρή η ζημιά

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στη διάρκεια της νύχτας

Σε άμεσο κλείσιμο μιας από τις ράμπες του Βόρειου Οδικού άξονα Κρήτης, στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, μετά το σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που διαπιστώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων οδηγών.

Πρόκειται για τη νέα ράμπα που οδηγεί στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, για τα οχήματα που έρχονται από τον Εσταυρωμένο και διοχέτευε την κυκλοφορία προς όλες τις ανατολικές και νότιες περιοχές χωρίς να χρειαστεί να μπεις στον κόμβο και βόρεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διερχόμενοι οδηγοί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σχάρες του αρμού της γέφυρας και ειδοποιήθηκε η τροχαία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας. 

Οι τελευταίες έκριναν ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη διάρκεια της νύχτας. " Κρίθηκε αναγκαίο για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να μην υπάρξει ατύχημα, να κλείσει ο κόμβος για τα οχήματα" είπε στο cretalive o κ.Παπαδάκης. 

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος της παρέμβασης που χρειάζεται, θα πρέπει οι οδηγοί που θέλουν να βγουν στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας να κάνουμε μεγαλύτερη διαδρομή, προκειμένου  να μπορέσουν να κατευθυνθούν με ασφάλεια στην εθνική οδό.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης

"Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την νότια ράμπα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από τον Εσταυρωμένο  προς τον Αγ. Νικόλαο, στην περιοχή Γιόφυρος, ότι η ράμπα εισόδου στην εθνική οδό  θα παραμείνει κλειστή λόγω βλάβης στη «σχάρα» του αρμού της γέφυρας.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα πρέπει να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμός τους. Αυτή την ώρα στο σημείο τοποθετείται ειδική- κατάλληλη σήμανση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με την συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ενημερώνονται με ασφάλεια οι οδηγοί".

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

  02 December, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα