Έκλεψαν τους Ιταλούς  Αρχαιολόγους που φιλοξενούνται στο Πετροκεφάλι

mesaralive.gr  11 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκλεψαν τους Ιταλούς  Αρχαιολόγους που φιλοξενούνται στο Πετροκεφάλι

Ντροπή... Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς για τους ασυνείδητους που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν οι φιλοξενούμενοι Ιταλοί Αρχαιολόγοι στο Πετροκεφάλι.

Αναστάτωση επικρατεί στο Πετροκεφάλι από χθες το βράδυ, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν μέσα στο σπίτι όπου φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες Ιταλοί Αρχαιολόγοι… Η ομάδα των Ιταλών Καθηγητών και Φοιτητών, φιλοξενείται στο Πετροκεφάλι και συγκεκριμένα οι φοιτητές διαμένουν στο Δημοτικό Σχολείο και οι Καθηγητές σε σπίτι ακριβώς δίπλα.

Χθες το βράδυ, οι Καθηγητές βγήκαν για μία με μιάμιση ώρα όπως είπε στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μανώλης Κανακαράκης και όταν γύρισαν βρήκαν τη πόρτα παραβιασμένη. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο χώρο και έκλεψαν τα χρήματα των ανθρώπων, περίπου 1200 ευρώ. Ευτυχώς δεν πείραξαν τον εξοπλισμό τους. Όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ πριν λίγο η σήμανση που καλέστηκε ολοκλήρωσε την έρευνα  και  πλέον γίνεται έρευνα για την αποκάλυψη των δραστών, οι οποίοι - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- άφησαν ίχνη κατά την "εισβολή" τους μέσα στο χώρο.

 

mesaralive.gr  11 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα