Έκοψε την πίτα της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού

mesaralive.gr  29 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Έκοψε την πίτα της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού

Φωτο: mesaralive.gr

Σε κλίμα γιορτινό και με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της και όχι μόνο, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το πρωί της Παρασκευής η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού.

Στελέχη των Βρεφονηπιακών που λίγο νωρίτερα είχαν ολοκληρώσει την εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Εθελοντές και Αιρετοί παρευρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας π. Ιωακείμ. Την πίτα έκοψε η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τιτάκη ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Βούλα Ματθαιάκη, ο Πρόεδρος της ΔΚ Μοιρών κ. Κώστας Μαρκάκος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία αλλά και δύναμη, στοιχεία απαραίτητα για να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η δραστήρια ομάδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, τόσο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο γραφείο αλλά και τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι.  «Η κοινωνική υπηρεσία σε κάθε Δήμο είναι ένας ζωντανός οργανισμός με διαρκή κίνηση, γιατί μόνο έτσι μπορεί να προσφέρει έργο στον ωφελούμενο.  Ευχόμαστε γι΄ αυτή την χρονιά υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν», ανέφερε ο Προϊστάμενος κ. Μιχάλης Πρίντεζης.

 Η  Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τιτάκη μίλησε για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, τονίζοντας ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει, ευχαριστώντας συγχρόνως και το Βοήθεια στο Σπίτι και ευχόμενη υγεία και ευτυχία, δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των ανθρώπων που έρχονται στο Δήμο αυτές τις κρίσιμες μέρες που περνά η χώρα μας. «Θεωρώ ότι δίνεται τον καλύτερό σας εαυτό» τόνισε απευθυνόμενη προς τους παριστάμενους η κ. Ελένη Τιτάκη.  Για το  έργο των στελεχών της Κοινωνικής Υπηρεσίας  μίλησε ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, η ΓΓ του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη καθώς και η Αντιδήμαρχος κ. Βούλα Ματθαιάκη. 

Ο Πρωτοσύγκελος π. Ιωακείμ από την πλευρά του ευχαρίστησε την Κοινωνική Υπηρεσία για την συνεργασία που υπάρχει με την εκκλησία και την διαρκή επικοινωνία,  ώστε να αντιμετωπίζονται προβλήματα σε οικογένειες και ανθρώπους που ζητούν την βοήθεια της εκκλησίας.

Nα σημειωθεί ότι η  βασιλόπιτα ήταν ευγενική χορηγία του Γαλιανού Φούρνου ο οποίος στηρίζει  κάθε εκδήλωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  29 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα